Kendine 10 dakikada aşık eden 3 burç! Onlarda şeytan tüyü var...

Burçların aşk özellikleri birbirinden farklı. Fakat bazı burçlar deli etse de onlardan vazgeçmek zor oluyor. Peki, hangi burçlar kendine daha çabuk aşık ediyor? İşte aşk konusunda büyülü 3 burç…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Bazı burçlar aşk konusunda büyülü gibi. Ne kadar vazgeçtim deseniz de dönüp dolaşıp yine onlardan vazgeçemezsiniz. Peki, kimler böyle? Aşk konusunda büyülü burçların özelliklerini bir araya getirdik.

KENDİNE EN HIZLI AŞIK EDEN 3 BURÇ

Koç burcu: Düşünceleri, alımı, tarzı ve konuşma biçimiyle kendini her girdiği ortamda belli eden Koç burcu ilk etapta havalı görünse de çevresindekilerde hayranlık uyandırır. İyileştirici yanını bir kere keşfettiniz mi ondan vazgeçmek zor olur. Fakat Koç bağımsızlığına düşkündür, aşk konusunda baskın olursanız elinizden kaçırırsınız.

Akrep burcu: Farklı düşünceleri, gizemi, tutkusu, hassasiyetiyle dikkat çeken Akrep burcu aşk hayatında da hep şaşırtır. Ona aşık olanın sıkılması pek mümkün değildir. Fakat sürekli yeniliklere açık olmanız şart. Asla kalıplara sığmayan bir burçtur.

Aslan burcu: Bazı insanlarda şeytan tüyü var denir ya Aslan burcu da tam olarak öyle. İstediği anda bambaşka biri olabilir ve tatlı dilini sadece bazı kişilere kullanır. Biraz empati eksikliği olsa da Aslan burcu aşk hayatında eğlenceyi ve sosyalliği sever.

Üstün zekâyı ortaya çıkaran kişilik testi! Sadece yüzde 1'lik kesim kaplan sayısını görebiliyor

Gülben Ergen, "Her gün mutlaka yaparım" diye duyurdu! İşte güzellik sırrı