Kendi düğününde komutan gibi olan 3 burç

Kontrolcü burçlar kendi düğününde dahi terör estirir. İstediği şey olmayınca bir an gelin ve damat başrolünü bırakıp komutan moduna geçerler. İşte astrolojiye göre komutan gibi 3 burç…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolojiye göre bazı burçlar hayatının her alanını kontrolde tutmak ister. Çünkü kendilerini sadece o zaman güvende hissederler ve kendileri dokunmayınca o işin mükemmellik derecesinin azaldığını düşünürler. Peki, hangi burçlar kontrol manyağı?

KOMUTAN GİBİ 3 BURÇ

Hemen bir örnekle anlatalım. Kontrol düşkünü burçlar kendi düğününde dahi komutan gibi davranırlar. Salon dekorasyonu, misafirlerin yemeği, ulaşımı, gelenlerin eğlendiği müziğe kadar her detayı düşünen bu burçlar istediği olmadığında terör estirir.

Akrep: Güçlü kontrolcü

Mükemmellik algısını daima zirvede yaşayan Akrep burcu için istediğinin olması son derece önemlidir. Her şeyi planlamayı, herkesi düşünmeyi bu yüzden önemserler. Çünkü herkesi hesaplarken de aslında kendilerini düşünürler. İş hayatında ya da özel hayatta her işi özenle yapmaya çalışırlar. Bu yüzden de ister istemez o işin merkezinde olmayı başarırlar.

Aslan: Taçlı kral

Doğal otorite sahibi Aslan burcu bulunduğu ortamı kendine göre çevirmeyi sever. Doğal saygınlıkları vardır. Onlar konuştuğunda bir şekilde ikna edicidir ve bir anda ortamın lideri olurlar. Düğününün dört dörtlük olmasını ister. Olmayınca da sıra dayağına dönen bakışları bir anda ortaya çıkar.

Koç: Korkusuz komutan

Bir Koç her şeyin gösterişli ve konforlu olmasını ister. Benzersiz bir otoritesi vardır. Koç burcu bir gelin düğün salonuna girdiği anda bile birçok analiz yapar. Bir anda her detayı görür. Kuralları reddeder, her şeyi kendi rahatına göre ayarlar.