Kazalara dikkat! İşte haftanın önemli konuları

25-31 Ekim 2021 haftalık burç yorumlarına göre aşk, sağlık, para ve iş hayatı gibi birçok konuda neler yaşanacağı merak ediliyor. Peki, bu hafta neler olacak? Kimler şanslı, kimleri problemler bekliyor? 25 Ekim haftasında Yengeç burçları gizli düşmanlıklarla uğraşabilir, Akrep burçlarının kazalara karşı dikkatli olması gerekiyor. Bekâr teraziler evlilik yolunda adım atabilir. Koçlar ise ailesinin sağlık problemleriyle ilgilenebilir. İşte Astrolog Özlem Recep'in kaleminden 25 kim-31 Ekim 2021 haftalık burç yorumları...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

25 Ekim-31 Ekim 2021 haftalık burç yorumları planlarınızın seyrini değiştirebilir. Pazartesi gününden itibaren para açısından şanslı bir haftaya gireceğiz. Eğitim, yolculuk, yurt dışı, yabancılar, hukuksal konular ön planda olabilir. 25 Ekim haftasında Yengeç burçları gizli düşmanlıklarla uğraşabilir, Akrep burçlarının kazalara karşı dikkatli olması gerekiyor. Bekâr teraziler evlilik yolunda adım atabilir. İşte Astrolog Özlem Recep'in kaleminden 25-31 Ekim 2021 haftalık burç yorumları...

25-31 EKİM HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Ay İkizler burcu temasıyla birlikte haftaya başlıyoruz. Hafta boyunca değişken temalar söz konusuyken eğitim, yurt dışı, yabancılar, hukuksal konular ve niyeti ciddi beraberlikler için şahane bir tema söz konusuyken, para piyasaları açısından özellikle dijital para birimleri ve altın satışları için şanslı ve fırsatlı bir haftaya giriyoruz. Ay Pazartesi günü Betelgeuse sabit yıldızıyla kavuşum yapıyor olacak. Her birimizin üzerinde Fatma Ana, Meryem Ana'nın elinin her birimizin üzerinde olduğunu anlatıyor. Gün içerisinde kadınlara ve çocuklara yardım etmek size umulmadık kapıları ardına kadar açacaktır.

KAZALARA DİKKAT

Ay Salı gününden Perşembe öğlen saatlerine kadar Yengeç burcunda seyir yapıyor olacak. Aile, yuva, anneniz, eviniz ve çocuğunuzla ilgili konular gündemdeyken, 27 Ekim sabah 05.00 sularında Ay Sirius sabit yıldızıyla kavuşum yapacak. Kur'an-ı Kerim Necm Suresi 49. ayette de belirtilen Sirius, Eski Mısır dönemi ezoterik öğretilerde de oldukça kutsal sayılmıştır. Sirius yıldızıyla birlikte sabaha karşı dua kapıları ardına kadar açık olacak. Öyleyse bu kutsal vakitleri değerlendirebiliriz. Ne yapabiliriz? Dua ve şifa çalışmaları ve yardım yapmaya niyet edebiliriz.

27 Ekim tüm gün ve 28 Ekim öğlen saatlerine kadar gökyüzünde sıkıntılı bir açı konbinasyonu oluşuyor, Ay - Mars ve Pluton t karesiyle birlikte askeri hareketlenmeler, manipülasyon, kaza, psikolojik rahatsızlıklar ve para piyasalarında gergin bir enerji bizimle birlikte olacak. Çocuklarınızın yaşayabileceği rahatsızlıklar ve kazalara da oldukça açık olduğumuz bir süreç olması sebebiyle özellikle çocuklarımıza çok dikkat etmeliyiz.

PARA PİYASALARINDA DEĞİŞİKLİKLER OLABİLİR

28 Ekim-30 Ekim arasında Ay Aslan burcunda seyir yapıyor olacak. Gökyüzünde Ay, Güneş, Uranüs ve Saturn zorlayıcı açısıyla birlikte, özellikle Eylül ayının başında yaşadığımız pek çok konunun zorlansak dahi açıldığını ve hız kazandığını görebilirsiniz. Görmezden geldiğimiz pek çok konu şimdi karşımızdayken, ego çatışmaları ve tahamülsüzlük yaşayacağız. Ayrıca atlatmış olduğumuz Merkür retrosunda yaşadığımız pek çok konunun gerçek yüzünü farkedeceğiz.

31 Ekim Pazar günü Ay Başak burcuyla güne başlıyoruz. Ay Thuban sabit yıldızıyla gün içerisinde kavuşum yapıyor olacak. Thuban sabit yıldızı hazine yıldızıdır. Para piyasaları açısından şanslı bir haftaya girerken, hafta sonu sevdiklerimiz için hizmet etmek, yolculuk yapmak, ve dedikodu enerjisinde olacağız. Beraberlikler açısından ara ara kavga enerjisinde olsak da takıntılı ve tutku dolu olacağız. İşte 25-31 Ekim 2021 haftalık burç yorumları...

KOÇ BURÇLARI

Sevgili Koçlar, ev taşıma, şehir dışına yerleşme, tayin ya da eğitim- proje konularıyla ilgili başka bir şehre geçme hazırlıkları yapıyor olabilirsiniz. 27-28 Ekim tarihlerinde eşinizle, ortaklarınız ya da yöneticilerinizle ilgili olan pek çok konu sizi gerginliğe götürebilir, aile bireyleriniz beraberliğinize karışabilir ve gereksiz gerginlikler yaşayabilirsiniz. Yöneticilerinizle ilgili konuları, özellikle 2019 yılından bu yana söz konusu olan projeler gündemdeyse sakin davranmak, güç gösterileri yapıp vakit kaybetmek sıkıntılı olabilir. Yeni bir beraberliğiniz varsa ve aile bireylerinize açıklıyorsanız, büyük tepkiler alabilirsiniz, biraz sakin kalmak önemli. Ayrıca aile büyüklerinizin önemli rahatsızlıklarının da tetikleneceği önemli günlerden geçmektesiniz. Cuma ve Cumartesi günü kalbiniz boşsa yeni biriyle karşılaşma, beraberliğiniz bulunuyorsa romantik vakitler geçireceğiniz güzel enerjiler sizinle birlikte olacak gibi görünüyor. Pazar günü kendinizi düzene sokacak pek çok güzel enerji sizinle birlikte olacak.

BOĞA BURÇLARI

Sevgili Boğalar, çalışma hayatınız bulunuyorsa, iş yerinizde arkanızdan çevrilen oyunların karşınıza çıkacağı önemli bir dönemeçten geçmektesiniz. Yöneticilerinizle aranızı açmak isteyenlere karşı temkinli ve dikkatli olmalısınız. Eğer ki yeni bir iş başvurusu ya da mülakat sonucunu bekliyorsanız parasal konularla ilgili güzel gelişmeler yaşamanız muhtemel. 27-28 Ekim tarihlerinde sözleşmelerin alt yapılarını güzel değerlendirmeli ya da hukuksal konuların çözümleriyle ilgili çözüm yolları arayabilirsiniz. Beraberliğiniz bulunuyorsa evliliğinizin içerisine müdahale olmak isteyenlere dur diyeceğiniz ve eşinizle birbirinize kenetleneceğiniz bir dönemi yaşarken, kalbiniz boş ve yeni bir beraberliğe merhaba diyorsanız bu beraberliği biraz saklı yaşayacaksınız gibi görünüyor.

İKİZLER BURÇLARI

Sevgili İkizler, kalabalıkların arasında bulunan arkadaş grupları ya da eğitim verdiğiniz toplulukların arasında kendinizi göstereceğiniz şahane enerjiler sizinle birlikte olacak. Ev taşıma, farklı bir şehre yerleşme ve hazırlıklar yapmak için gökyüzü sizi destekliyor. Parasal konularla ilgili haftanın ortasındaki enerjileri güzel değerlendirebilir ve yeni projelere evet diyebilirsiniz. Önemli bir diyet ya da detoks programı içerisindeyseniz ayın 30'undan sonra hızlı bir şekilde forma girebilir ve kilo verebilirsiniz. Hafta sonunda seyahat etmek isteyebilir ve çeşitli toplantıların içerisinde bulunabilirsiniz. Bunların haricinde aşk ve sevgi konularında özellikle geçtiğimiz haftalarda belirsiz olan bir ileri iki geri enerjiler yerine şimdi hızlı bir şekilde yol kat edeceğiniz, yeni bir beraberliğe merhaba diyeceğiniz güzel enerjiler sizinle birlikte olacak. Evliyseniz, evliliğinizin içerisine müdahale etmek isteyen kişilere karşı biraz mesafeli olmak iyi olabilir.

YENGEÇ BURÇLARI

Sevgili Yengeçler, kariyerinizle ilgili gelişmelerin yaşandığı önemli bir dönemeçten geçmektesiniz. Özellikle çalışma ya da takım arkadaşlarınızdan birinin ayrılması sizin için önümüzdeki günlerde fırsat oluşturmanıza sebep olabilir. Gizli düşmanlıklara oldukça açık bir süreç geçirirken, söylediklerinizin duyulması söz konusu olabilir. Hukuksal konular, eğitim ya da kariyerinizle ilgili zorlukları aşmak durumunda kalabilirsiniz. Gizlilikler, sırlar, çalışma hayatınızdaki yorgunluk ya da gizli düşmanlarınızın yarattığı sıkıntılar ruhunuzu ciddi anlamda yorabilir, haftanın ortasına kadar kendi iç düzeninize dikkat etmeli ve gerekiyorsa psikologlardan yardım alabilir ya da dua ve meditasyon enerjisinde olmanız ruhunuza iyi gelebilir. Haftanın ortasında kendinizi çok daha net ortaya koyarken, ev, aile, yuva, eşiniz ya da beraberliğinizle ilgili beklentilerinizi net bir şekilde belirtmek oldukça önemli olacaktır. Hafta sonuna doğru parasal konularla ilgili şans ve fırsatlar karşınızda olacak gibi görünüyor.

ASLAN BURÇLARI

Sevgili Aslanlar, yurtdışı, yabancılar, eğitim ya da hukuki konularla ilgili sonuç alacağınız önemli bir dönemdesiniz. Hafta genelinde seyahatler ve kalabalık ortamlar arasında bulunarak keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek güzel enerjiler altındayken özellikle hafta sonuna doğru kendinizi net ifade edeceğiniz ve tuttuğunuzu koparacağınız enerjiler altında olacaksınız. Aşk ve sevgi konularında uzunca zamandır sıkıntı yaşıyorsanız tutkulu bir beraberlik özellikle hafta sonuyla birlikte karşınıza çıkabilir. Evliyseniz önemli bir sıkıntı atlatıyorsanız zor da olsa pek çok konuyu kendi içinizde değerlendirmek yerine yardım alabilirsiniz.

BAŞAK BURÇLARI

Sevgili Başaklar, borçlarınızı düzene sokacağınız, yeni iş fırsatlarının kapınızı çaldığı önemli bir süreçten geçmektesiniz. Kariyerinizde kendinizi göstereceğiniz enerjiler sizinle birlikteyken, çalışma arkadaşlarınızın yardımıyla birlikte kendinizi göstereceksiniz. Aile büyüklerinizin desteği, evin içerisindeki uyumun hafta sonuna doğru uyumu ve eskiden kalan pek çok sizleri geren konuyu kapatmanın mutluluğunu yaşayabilirsiniz. Önemli bir sağlık sıkıntısı ya da operasyon atlattıysanız kontrollerinizi ihmal etmeden bu hafta yaptırmalısınız. Evliliğiniz ya da beraberliğinizle ilgili üzüldüğünüz konular bulunuyorsa bu hafta sakin kalmak oldukça önemli.

TERAZİ BURÇLARI

Sevgili Teraziler, yeni bir eve yerleşme ve taşınma planlarınız bulunuyor olabilir. Niyeti ciddi bir beraberliğiniz bulunuyorsa evlilik hazırlıkları içerisinde koştururken kendinizi bulabilirsiniz. Evliliğiniz ya da beraberliğiniz sırasında geçmişten kalan pek çok gizli konuların önünüze gelmesi biraz ruhunuzu sıksa da ve açık düşmanlıklara uğrasanız da birbirinize kenetlenme enerjisinde olacaksınız. Parasal konulara karşı temkin ve dikkatli olmalısınız. Hafta sonuna doğru yöneticilerinizden ve ailenizden alacağınız destekle birlikte pek çok probleminizi rahatlıkla çözümleyeceksiniz.

AKREP BURÇLARI

Sevgili Akrepler, eğitim ve öğretim konularıyla ilgili attığınız adımlarda her ne kadar zorlansanız da çabalarınızın sonucunu hafta sonuyla birlikte alabilirsiniz. Kendinizi göstereceğiniz güzel enerjiler altındasınız. Artan enerjiniz, zaman zaman dikkatsizliğe ve kazalara açık olayları karşınıza çıkarabilir. Bu hafta çalışma hayatınızda gelişen konularla ilgili prim alma, sigortadan gelir elde etmek için şanslı fırsatlar bulunuyor. Ev sahibi olmak isteyenler hafta içerisinde oldukça şanslı olacaklar. Sağlığınıza ve olası operasyonlara hafta boyunca dikkatli olurken, aşk ve ilişkilerde kendi özgürlüğünüze odaklandığınız süreçlerden birbirinize ihtiyacınızın olduğu ve kenetlenen konular gündeminizde olacak.

YAY BURÇLARI

Sevgili Yaylar, cazibenizin arttığı, flörtöz olduğunuz günlerden geçerken, bu hafta imaj değiştirmek ve kendinizi yenilemek için gökyüzü yanınızda. Bu hafta kim dost, kim düşman karşınızda olacak. Evliliğiniz içerisindeki gergin enerjilerin yerine bu hafta daha fazla uyum ve tutkuyu yakalayacaksınız. Kariyerinizle ilgili görmezden geldiğiniz konuları biraz daha fazla önemsemeniz gereken günlerden geçerken, özellikle pazar günü ve önümüzdeki hafta sizi destekleyen enerjilerle birlikte olacaksınız. Kalbi boş olan Yay burçları, arkadaş ortamınızdaki kişilerin yeni tanıdığınız, acaba güzel bir beraberliğe başlayabilir miyim gibi düşüncelerden geçerken, arkadaşlarınızın yorumlarından yoruluyor olabilirsiniz. Her şeyi herkesle bu aralar paylaşmamak önemli.

OĞLAK BURÇLARI

Sevgili Oğlaklar, kalabalık ortamların içerisinde bulunan kişilerin dostane yaklaşımlarının altında yatan niyetleri anlamlandıracağınız önemli bir haftadan geçmektesiniz. Parasal konularla ilgili bu kişilere karşı dikkatli olmalısınız. Çalışma ortamınızda yaşadığınız gergin enerjiler hafta ortasıyla birlikte eşinizle aranızda gergin enerjilere sebep olabilir. Önemli hukuksal bir süreç geçiriyorsanız, haftanın ortasında zorlanmanız muhtemel. Yabancılar ve yurt dışı plan ve projelerinizde, yüksek lisans ve yüksek öğretim konularıyla ilgili çözümleyemediğiniz enerjiler hafta sonuna doğru açılacak. Eşinizle ilgili çıkmazlar yaşıyorsanız hafta sonuna doğru açık bir niyetle konuşmanız problemlerinizin çözümünü bulmanıza yardımcı olabilir. Kalbiniz boşsa hafta başında yakın zamanda problem yaşadığınız bir beraberliğinizden haber alabilirsiniz. Karar vermeden önce kendinize biraz zaman tanımak önemli.

KOVA BURÇLARI

Sevgili Kovalar, hafta genelinde kendinize daha fazla özen göstereceksiniz, evinizin içerisinde kitap okuyarak, kendinizle temas ederek geçirebilirsiniz. Çocuklarınız ve annenizden yana büyük destekler görürken, beraberliğiniz açısından kenetleneceğiniz güzel bir enerji söz konusu. Kalbiniz boşsa, düşünceleriniz arasından geçen kişiyle hafta ortasında yaşayacağınız gelişmeler ruhen mutlu olmanızı sağlarken, zihninizde kurduğunuz pek çok olumsuz enerjinin boşa olduğunu göreceksiniz. Hafta sonuna doğru sosyalleşmek ve kısa seyahatler yaparak ruhunuzu dinlendirmek size iyi gelebilir. Parasal konularla ilgili atılımlar da bu hafta belirsiz enerjiler altında olsanız da hafta sonu ve önümüzdeki hafta oluşacak güzel enerjiler size iyi gelecek.

BALIK BURÇLARI

Sevgili Balıklar, kariyerinizle ilgili yeni bir yapılanma dönemi içerisinde bulunmak istiyorsanız bu hafta gelişecek olan görüşmeler ya da eğitim fırsatlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Tüm bu süreçlerden geçerken enerjinizi ve dikkatinizi toparlamak oldukça önemli. Aile büyüklerinizin desteğini alacağınız günlerden geçerken, ev taşımak, şehir dışına tayin ya da yurt dışında yaşama gibi bir planınız varsa hukuksal konularınız çözüm yollarına ulaşacak gibi görünüyor. Haftanın ortasından sonra beraberliğiniz açısından daha mutlu olacağınız, güzel enerjiler bulunurken, haftanın sonuna doğru iş hayatınızda yaşadığınız zorlukların beraberliğinize yansımasına izin vermezseniz daha iyi olabilir. Kalbiniz boşsa arkadaş ortamınızla planladığınız bir seyahat ruhunuza çok iyi gelebilir.

Burçlara göre renkler

Tek kelimeyle burçların özellikleri