Kaynanaların gelinlere itiraf edemediği 3 şikayet

Kaynana ve gelin çekişmesi yüzyıllardır devam ediyor. Gelinlere sorarsak sorun kayınvalidelerinde. Oğlan anneleri ise günümüzün gelinlerinin yeteri kadar çalışkan olmamalarından muzdarip. Aslında gelin kaynana toprağına çeker derler ama istisnalarda çok fazla. Biz de kaynanaların gelinlere itiraf edemediği 3 şikayeti yazdık. Sevgili kaynanalar bu haber tam da gönlünüze göre...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Kayınvalide olmak kolay değil. Özellikle oğluna düşkün bir anne ise hiç kolay değil. Hiçbir kayınvalide oğlu bekarken yaşadığı konforlu hayatın evlenince son bulmasını istemez. Ancak genelde hayal kırıklığına uğrarlar. Peki kaynanaların gelinlere itiraf edemediği 3 şikayet ne? Sevgili kaynanalar bu haber tam da gönlünüze göre...

KAYNANALARIN GELİNLERE İTİRAF EDEMEDİĞİ 3 ŞİKAYET

1- ÖN KOLTUK BENİM HAKKIM: Ön koltuğa oturma meselesi yıllar geçse de devam ediyor. Ön koltuğa oturmak sizce kimin hakkı? Birçok kaynanaya göre ön koltuk elbette annelerin hakkı!

2- OĞLUMA BENİM GİBİ BAKAMAZ: Kaynanalara göre oğullarına en iyi kendileri bakabilir. Bunu da gelinler anne olunca daha iyi anlayabilir.

3- BENİM YEMEKLERİM DAHA GÜZEL: Kayınvalideler genelde bunu itiraf etmezler ama onlara göre yemekleri gelinlerinin yaptığı yemekten daha güzel.