Kavrulunca kafeine dönüşen yeşil ilaç! Kan şekerini dengeliyor, toksinleri süpürüyor

Yeşil kahvenin kan şekeri üzerindeki etkisi birçok kişi tarafından bilinmiyor. Yeşil kahve bilinenin aksine kavrulunca kafeine dönüşüyor. Peki yeşil kahve nasıl yapılır? Yeşil kahvenin şifaları neler?

Toksin atılımını sağlayan yeşil kahvenin pişirme usulü normal kahveyle aynı. Yağ eritmede mahir ve ödem attıran yeşil kahvenin faydaları neler? İşte detaylar...

Yeşil kahve içenler, bu içeceğin faydalarını gördüklerini söyledi. Yeşil kahve, kavrulmadığı için kafein içermediği bildirildi. Kavrulduğunda ise kafein oluşturduğu biliniyor.

Yeşil kahve içenler, bu içeceğin faydalarını gördüklerini söyledi.

Yeşil kahvenin ise kavrulmadığı için kafein içermedi ifade edildi.

Kavrulduğunda ise kafein oluşur. Ayrıca, yağ yakma özelliği de vardır. Bu yüzden, normal kahveye göre -deneyenler- daha çok yeşil kahveyi seçiyorlar.

YEŞİL KAHVENİN FAYDALARI ŞUNLARDIR

Vücuttaki toksinleri atar.

Kan şekeri seviyesini düzenler.

Karın bölgesindeki yağları eritir.

Kalp ve damar sağlığını korur. Tansiyonu normal seviyede tutar.

Enerji sağlar.

Baş dönmesi ve halsizliği önler.

Bağışıklık sistemini güçlendirir. Sindirim sistemini iyileştirir. Zararlı bakterileri yok eder.

Vücuttaki ödemi azaltır.

YEŞİL KAHVE YAĞ NASIL YAKAR?

Öncelikle, yeşil kahveyi şekersiz içmek gerekir. Ana yemeklerden 1 saat önce yeşil kahve içmek, kilo vermeye yardımcı olur.

Diyet yaparken yeşil kahve eklemek isterseniz, yemeklerden yarım saat sonra da içebilirsiniz.

Her şeyde olduğu gibi yeşil kahvede de aşırıya kaçmamak gerekir. Günde en fazla 2 bardak içmeniz yeterlidir.

Vücuttaki ödemi azaltır.

Baş dönmesi ve halsizliği önler.

Bağışıklık sistemini güçlendirir. Sindirim sistemini iyileştirir. Zararlı bakterileri yok eder.

YEŞİL KAHVE NASIL HAZIRLANIR?

Yeşil kahve, Türk kahvesi gibi pişirilir. 1 fincan suya, 1 tatlı kaşığı yeşil kahve eklenir ve kaynatılır. Faydalarından yararlanmak için, şekersiz içmek gerekir.