En kavgacı 3 burç! Sen kimsin deyip kavgaya atlıyorlar

Kavgalarda ''Sen kimsin?'' klişesi meşhurdur. Kavgacı insanların burçları genelde aynıdır. Onlarla bir şey konuştuğunuzda üslubunuza dikkat etmezseniz bir anda kendinizi dayak yerken bulabilirsiniz. İşte en kavgacı 3 burç...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Kavgayı her ne kadar kimse sevmese de bazılarının peşini asla bırakmaz. Bu kişiler ne karakterine ne de özgürlüğüne laf söyletmez. Bir anda parlarlar ve kimseden bir şey beklemezler. Kimseye minnet duygularının olmaması onları hem korkusuz hem de cesaretli yapıyor. Peki, hangi burçlar böyle? Astrolojinin en kavgacı 3 burcunun özelliklerini bir araya getirdik.

EN KAVGACI 3 BURÇ

Koç: Koç burcuyla tartışmaya başladığınız anda "Sen kimsin?" klişesi duyulmaya başlanır. Koçları özgürlüğünden alamaz ve onlara emir kipiyle konuşamazsınız. Anında resti çeker ve o ortamı terk ederler.

Aslan: Siz siz olun Aslanın düşmanlığına denk gelmeyin. Gururlu Aslan kimseye minnet etmez. Gerektiğinde kendi terk eder, gider.

Akrep: Akrep burcunun ne öfkesi ne de hırsını ortaya çıkarmak istemezsiniz. Kendi işini kendi yapar. Kimseden bir şey beklemez. Üzerine gelinirse çekip gitmeyi de bilir.