Kate Middleton kıyafetlerinde o renkten kaçıyor! Sebebi ilginç

Kate Middleton, modaya ilham veren isimlerden. Stilleri, seçtiği renkler, tarzı, duruşu ve kıyafetleri moda tasarımcılarını yönlendiriyor. Kate Middleton stillerinde birçok rengi görsek de aslında kaçtığı renkler de var. İşte Kate Middleton'un kaçtığı o renk ve nedeni…

Kate Middleton bir istisna dışında gökkuşağının tüm renklerini giyiyor. Moda tasarımcılarına da ilham olan Kate Middleton'u pembeden maviye kadar birçok renkte kıyafetiyle görüyoruz. Fakat Cambridge Düşesi Kate Middleton'un da moda konusunda kaçtığı birkaç renk var.

Marie France sitesinde yer alan habere göre Kate Middleton, turuncu rengini asla giymiyor.

KATE MİDDLETON RENKLERLE MESAJ GÖNDERİYOR

Ayrıca Prens George (8 yaşında), Prenses Charlotte (7 yaşında) ve Prens Louis'in (4 yaşında) annesi her zaman belirli bir mesaj gönderen renkli giysiler giydiğini iddia etmiştir. Bu nedenle, Trooping the Color 2022 sırasında Cambridge Düşesi'nin kusursuz beyaza dönmesi oldukça doğaldır. Çünkü beyaz saflık, bilgelik ve masumiyet anlamlarına geliyor.

KATE MİDDLETON NEDEN ASLA TURUNCU GİYMİYOR?

Cambridge Düşesi Düşesi'nin asla giymediği bir renk ise turuncu.

Çoğunluk Kate Middleton'ın kraliyet protokolü nedeniyle turuncu giymediğini veya bu rengin diğerlerinden daha az iyi fotoğraflanacağını düşünürken, gerçek oldukça farklı.

Renk Psikolojisine göre, iyi bir nedenle, turuncu iyimserlik, güven ve coşkuyu ifade etse de çeşitli olumsuz çağrışımlara bağlıdır.

Yüzeysel, teşhirci, sosyal olmayan, gururlu ya da yalan, ihanet ve zina... Dolayısıyla Kate Middleton'ın bu renkten vazgeçtiği ortada bir kez hariç. 23 Mart 2022'de Kingston, Jamaika'ya yaptığı resmi ziyaret sırasında bir kere giyinmişti.

Osman Müftüoğlu o vitamin için aklın sütü diyor! Güçlü hafıza için 3'lü çeteye dikkat

Zekâ ölçen kişilik testi! At sayısını doğru bulanların IQ'su yüksek