Kasım ayı burcu Akrep gümbür gümbür! İşte Akrep burcu erkeğinin özellikleri

23 Ekim-22 Kasım tarihinde doğanlar Akrep burcu oluyor. Akrep burcu erkeği yüzeyde sakin ve sessiz ama derinliğinde saklı hayatla doludur. Onlar ortama göre renk değiştiren burçlardır. Ne hissettiğini ne düşündüğünü asla tahmin edemezsiniz. Akrep burcu erkeğinin ilişkilerden nefretine kadar tüm özelliklerini ele aldık.

Plüton tarafından yönetilen Akrep burcu Kasım ayının gözdesidir. Akrep'in gizemli bir bataklık gibidir; yüzeyde sakin ve sessiz ama derinliğinde saklı hayatla doludur. Akrep erkeğinin özelliklerini sizler için derledik.

AKREP ERKEĞİNİN EN BELİRGİN ÖZELLİKLERİ

Şüpheci ve araştırmacı

Kinci

Sessiz ve gizli

Derinden duygusal

Sezgisel

Sahiplenici ve kontrolcü

Tutkulu ve yoğun

Kendine güvenen ve rekabetçi

Şiirsel ve düşündürücü

AKREP ERKEĞİ İLİŞKİLERDE NASIL OLUR?

Akrep erkeği, ilişkilerinde temkinlidir. Kendilerini daima özel hisseden adamlardır. Aşık olmak için derin, duygusal ve manyetik bir bağa ihtiyaçları vardır. Bu bağlantıyı bulduktan sonra sevdikleri kişiye karşı sadık, sadık, koruyucu ve sahiplenici olma eğilimindedirler. Bir Akrep erkeğine kalbinizi ve ruhunuzu vermeden veya tutamayacağınız sözler vermeden önce onun hakkında ciddi olduğunuzdan emin olun. Aşk Akrep için yoğun ve ciddi bir iştir. Sabır gerektirir.

AKREP NEFRETİNE DİKKAT

Akrep burcu kiniyle mimlenmiş bir burçtur. Akrep burcunun canı yanarsa saldırganlaşır, nefreti artar. Akrep sokması masal değildir. Bir Akrep erkeği, sevgilisi tarafından ihanete uğrarsa veya ona karşı olan hislerinin gerçek olmadığını keşfederse intikamcı olabilir. Su burcu olmasına rağmen sakin değildir.

AŞKIN ACILARI

Akrep erkeği için aşk olabildiğince ciddidir. Akrep sana karşı sevgi hissetmiyorsa asla öyleymiş gibi davranmayacaktır. Akrep için gerçek duygular tutkunun ve bütünlüğün doruk noktasıdır. Tutkulu bir aşkın sancıları içinde boğulacak ve aşkın hem ızdıraplarının hem de coşkularının her saniyesinden keyif alacaktır.

ENTRİKA VE GİZEM

Akrep gizemden büyülenir ve entrikadan etkilenir. Eğer bunları etrafınızda yaratabilirseniz, kısa sürede onun tutkusunun nesnesi haline gelirsiniz. Senin gizemini keşfedip onu kendine mal edene kadar dinlenmeyecek. Bu tür yoğun bir ilişkiyle yüzleşmeye hazır değilseniz, o ilk buluşmayı kabul etmeyin. Unutmayın, aşk Akrep'in hayatındaki en ciddi şeydir ve sizin için de aynısı olmalıdır.