Kaşık kaşık yiyeceğiniz çilekli magnolia tarifi! Muhallebisi yumuşacık lezzetin başınız dönecek

Magnolia muhallebili ve yumuşacık bir tatlı. Lezzetiyle tadını damakta bırakan çilekli magnolia tarifinin detaylarını sizler için derledik. İşte magnolia tarifinin detayları...

Lezzetli kremalı çilekli magnolia tarifi araştırılıyor. Soğuduktan sonra tüketilebilen çilekli magnolianın incelikleri neler? İşte adım adım çilekli magnolia tarifi...

Lezzetli Kremasıyla Çilekli Magnolia Tarifi İçin Malzemeler

Muhallebisi için;

1 litre süt

3 yemek kaşığı un

2 yemek kaşığı nişasta

1 su bardağı şeker

1 adet yumurta sarısı

1 paket sıvı krema

1 paket vanilya

Arası için;

1,5 paket burçak bisküvi

Çilek

Lezzetli Kremasıyla Çilekli Magnolia Tarifi Nasıl Yapılır?

Tencereye süt, şeker, nişasta, un ve yumurtayı alalım.

Çırpma teli ile çırpalım.

Ocağa alıp karıştırmaya başlayalım.

Kıvamı koyulaşıp, göz göz oluncaya kadar pişirelim.

Ocaktan alalım, vanilya ekleyelim ve karıştıralım.

Soğumaya bırakalım.

Muhallebimiz soğurken, ara ara karıştıralım ki üzeri kabuk tutmasın.

Muhallebi soğurken, bisküvileri rondodan geçirelim.

Muhallebimiz soğuduktan sonra, içine bir paket krema ilave edip mikser ile çırpalım.

Çilekleri ince dilimler halinde keselim.

Kupların en dibine 1 yemek kaşığı bisküvi ekleyelim.

Çilekleri görüntülerdeki gibi dizelim ve üzerine muhallebi ilave edelim.

Daha sonra bir kat daha bisküvi ve yine muhallebi, en son bisküvi olacak şekilde pay edelim.

Not: Kremayı sıkma torbası ile çok daha rahat bir şekilde ekleyebilirsiniz kuplara.

Afiyet şifa olsun.