Karşınızdakinin evliliğe hazır olmadığını gösteren 3 işaret

Evliliğe hazır olmayanların hep bir açıklaması ya da bahanesi vardır. Peki, evlilik kimlerin sadece dilinde? Kimler gönülden evlilik istemez? İşte karşınızdakinin evliliğe hazır olmadığını gösteren 3 işaret...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Birçok kişi sevgisini evlilikle taçlandırır. Fakat bir de evlilik yoluna girmiş ama evliliğe hazır olmayanlar vardır ki onlar durumu kendine bile itiraf edemez. Peki, karşımızdaki kişi evliliğe hazır mı nasıl anlayacağız? Gelin birlikte bakalım...

1. Erteleme isteği: Evlilik yolunda birçok aşama vardır. Eğer bu aşamaları sürekli erteliyorsanız ve kafanız şişiyorsa evliliğe hazır değilsiniz. Hayatınızdan taviz vermek işinize gelmiyorsa hâlâ "Bekarlık sultanlıktır." cümlesinin etkisinde kalmışsınız demektir.

2. Özgürlük hissi: Evliliğin sizi tutsak edeceğini düşünüyorsanız hâlâ bir şeyleri kabullenememişsiniz demektir. Sonuçta evlilik tutsaklık değil fakat birlikte denge kurmaktır. Tek başına karar almaktan vazgeçemiyorsanız evliliğe hazır değilsiniz demektir.

3. Maddi konuları konuşmaktan kaçınmak: Evlenince tüm konular ortak olduğu gibi kazançta ortak olmalı. Çiftler birbiriyle harcamaları konuşmalı. Para konularını hesap vermek olarak algılıyorsanız evliliğe hazır değilsiniz demektir.

Sabah erken kalkmaktan nefret eden 3 burç

Her gün 2 bardak tüketmek karın yağlarını eritiyor