Karnı burnunda olan Fahriye Evcen servet değerindeki çantasıyla boy gösterdi! Siyahların kadını...

İkinci çocuğuna hamile olan Fahriye Evcen'in hamilelik stili dikkat çekti. İlk hamileliğinde olduğu gibi bunda da siyah tercih etti. Ancak en dikkat çekici detay ise çantası ve fiyatı oldu. Çantasıyla adeta elinde servet taşıdı. İşte Fahriye Evcen'in çantası ve fiyatı...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

36 yaşındaki Fahriye Evcen, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Önce Fahriye Evcen'in kıyafetleri sonra elindeki çantası ve fiyatı dikkat çekti. 2017 yılında Burak Özçivit ile evlenen ve ilk oğlunu 2019 yılında kucağına alan Fahriye Evcen, hamileliği boyunca objektiflerden kaçmıştı.

FAHRİYE EVDEN'İN ÇANTASI VE FİYATI...

Ancak görüntülendiği sırada ise sürekli siyah kıyafet tercih etmesi dikkat çekmişti. Siyah tercih etmesinin altında ise hamileliğin verdiği kilo ve şişkinliği gizlemeye çalışması ortadaydı. Son olarak eşi Burak Özçivit'le geçtiğimiz hafta bir davete katılan Evcen, orada da siyah parçalarla şıklığını tamamlamıştı.

Bu sefer ki görüntülenmesinde Fahriye Evcen'in elindeki dünya devi markasının çantası gözlerden kaçmadı. Adeta bir servet değerindeki çanta ünlü marka tarafından geçtiğimiz sene yaz aylarında krem tonlarında çıkmıştı. Bu kez ise hem çerçeveli hem de birden fazla renk olarak üretildi.

Fahriye Evcen'de kombinine uygun siyah çerçeveli olanıyla tamamladı. Çantanın tam fiyatı ise 31.450.00 olduğu iddia edildi.

Öte yandan günümüzde en trend kumaş olan satenli pantolonu ve optik iluzyona uygun olan kazağıyla da hamileliğindeki fazla kiloları gizledi.

Demet Özdemir'in çantasının fiyatı ağızları açık bıraktırdı! O akıma uydu kaşlarını yok etti...

Dudaklarınızın rengini değiştirecek muazzam renkler! 2023 yılının en trend ruj renkleri