Kariyer, aşk, iş hayatında nirvanaya yükseliyorlar! Yengeç, Başak ve Akrepler gözlerini dört açsın

Astrolog Özlem Recep 3 Kasım 2023 tarihli günlük burçları kaleme aldı. Bugün burçları değişik sürprizler bekliyor. İkizler kariyer hayatında zor zamanları geride bırakabilir. Başaklar küs bulunduğu kişilerle karşılaşabilir. Peki bugün burçları neler bekliyor? İşte yanıtı...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

Astrolog Özlem Recep 3 Kasım 2023 tarihi için burçlara tavsiyelerde bulunuyor. Akrepler geçmişten gelen bir aşk hikayesiyle rastlaşabilir. Kovalar harcamalarına dikkat etmeli. Peki 3 Kasım 2023 tarihinde burçları neler bekliyor?

3 KASIM 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç: Sevgili Koç, geçmişten gelen kişilerle yüzleşmeye hazırlanmalısın. Kimden alacağın var ya da kime borçlusun? Pek çok şey şuan gözler önünde. Ailenden destek alırken, aile içinde hasta yakınların bulunuyorsa önemli tedavi süreçleri geçirebilir. Onları ihmal etmemelisin. Dolandırılmalara karşı temkinli olmalısın.

Boğa: Sevgili Boğa, katıldığın ortamlar, arkadaş grupları ya da eğitimler sırasında kendini yabancı hissetme gibi bir durumun içerisinden geçmiş olabilirsin. Yakınların sana destek olurken, hayatına dair olacak olan yüzleşmeler ruhunu yormasına fırsat vermemek önemli. Yurtdışı ya da uzak şehir tatil aktiviteleri gündeminde olacak.

İkizler: Sevgili İkizler, kariyer hayatını riske atacak konulardan uzak durman önemli. Kadersel bir süreç seni bekliyor, biliyorum zorlanıyorsun, biliyorum adım atacak halin yok ama dayan, sabret. Özellikle iş hayatın adına yaşadığın sıkıntıların meyvelerini topladığında iyi ki diyeceksin. Aile içinde özellikle babanla ilgili yaşanabilecek sıkıntılar, babanın sağlık problemlerini önemsemelisin. Maddi anlamda fırsatlar seninle birlikte.

Yengeç: Sevgili Yengeç, güne yorgun enerjiler altında başlamış olabilirsin. Ay senin burcunda ilerliyor. Hayatı sorguladığın zaman tünelinden geçerken aile içinde yaşanılacak bazı sıkıntılar akrabalarınla arana mesafe koymana sebep olabilir. Ruhunu yoran her şeyden uzak durmak isterken, yukarıya teslim ol ve akışta kal.

Aslan: Sevgili Aslan, bu aralar gizli saklı olmak istediğin günlerden geçiyorsun. Bu enerjiler hayata dair seni geriye çekiyor olabilir. Özel hayatında taşlar yerine oturmadan karar vermek senin adına riskli olabilir. Ameliyat ve tedavi süreçleriyle ilgili yakınlarının yanında olman iyi olabilir.

Başak: Sevgili Başak, sosyalleşeceğin kişiler ve planlar seninle birlikte olacak. Bu süreçler içerisinde iki konuya dikkat etmen önemli. Birincisi geçmişten gelen açık düşmanlar ve küs olduğun kişilerle karşılaşacaksın. İkincisi ilişkini etkileyecek olan gelecek planları bulunuyor. Beraberliğin bitiş aşamasından geçsin istemiyorsan dikkatli olmalısın. Karşına bugünlerde birisi çıkıyorsa temkinli yaklaşmak önemli.

Terazi: Sevgili Terazi, kariyer hayatınla ilgili emek vereceğin güzel bir gün. Projelerin adına yapılandırma yapmak ve hız kazanmak iyi olacaktır. Ancak iş hayatın açısından yarım kalan işler, gizli düşmanlar, rakipler ve seni geri planda tutmak isteyen kişiler bulunuyor. Bu kişilere karşı dikkatli olurken sağlığını da önemsemen yerinde olacaktır.

Akrep: Sevgili Akrep, uzak seyahat planları, yurtdışı ve organizasyonlar gündeminde olabilir. Yakın arkadaşlarınla birlikte eğitim ve eğlenceli aktivitelerin içerisinden geçebilirsin. Aşk hayatın adına geçmişteki o kişi kapıyı çalacak ve aralayacak. Sen gerçekten ne istiyorsun karar vermen oldukça önemli.

Yay: Sevgili Yay, ortaklı işler ya da eşinden gelecek olan maddi kazançlar açısından fırsatlar seninle ancak borçlara da bir o kadar dikkat etmelisin. Gün içerisinde ailenin yaşadığı geçmişe dair konularla yüzleşmek, aile içinde önemli bir hastalık atlatma süreci ve özellikle kendi sağlığına da dikkat etmen önemli olacaktır. Yeni bir ayrılık aşamasından geçiyorsan üzülme daha oyun bitmedi. Karşılaşmalara hazırla kendini.

Oğlak: Sevgili Oğlak, çevrenin genişlemesinin tadını çıkarman önemli. İlişkilerinle birlikte yol alman pek çok kapıyı açacak gibi görünüyor. Buradaki tek sıkıntı şu. Eğer ki ilişkinize dair saklanan konular bulunuyorsa ortaya çıkabilir. Bazı gerçekleri anlayabilirsin. Dost gibi görünen düşmanların bulunuyor, aman sırlarını kimseye vermemelisin.

Kova: Sevgili Kova, iş hayatın adına sıkıntı yaşadığın konuların çözümleri seninle birlikte olacak. Geçmişe dair para kayıplarını telafi etmek için gelişecek konular bulunuyor. Harcamalarını dengelemek ve temkinli ilerlemek önemli.

Balık: Sevgili Balık, özel hayatında mutluluk yakalayacağın günlerden geçmektesin. Geçmişte yaşadığın haksızlıklar yerine şimdi birbirinize kenetlenme vakti. Tamam bazen tek başına kalmak hatta pek çok ortamdan kendini izole etmek istiyor ya da istemiş olabilirsin. Yalnızlaşmak sahte bir kalabalıktan daha iyidir unutma.

Sevgilerimle

Özlem Recep