Karasinek ve sivrisinekten kurtulmak bu kadar kolaymış! Bu kokuyu bulunduran keyfine bakıyor

Karasinek ve sivrisinekten kurtulmanın yolları birçok insan tarafından araştırılıyor. Çünkü karasinek, bakteri ve virüs kaynağı olarak görülebiliyor. Öte yandan sivrisinek, ısırdığında kaşıntı ve şişlik oluşturabiliyor. Ayrıca bu noktada tercih edilecek bir yöntem, ''bu kokuyu bulunduran keyfine bakıyor'' bile dedirtebiliyor. Detaylar haberimizde…

Sivrisinek ve karasinek, açık ve kapalı olmak üzere pek çok farklı ortamda görülebilir. Dışarıda genellikle sorun teşkil etmeseler de özellikle evlerde insanlara rahatsızlık verebiliyorlar. Çünkü karasinek, bakteri ve virüs kaynağı olarak görülebiliyor. Yemeklere konduğunda ise, rahatsızlık oluşturabiliyor. Öte yandan sivrisinek, özellikle geceleri insanlarda rahatsızlık hissi oluşturabiliyor. Çünkü ısırdığında kaşıntı ve şişlik oluşturarak uyku bölebiliyor.

Tüm bunların sonucunda ise, karasinek ve sivrisinekten kurtulmanın yolları birçok insan tarafından merak ediliyor. Ayrıca bu noktada tercih edilecek bir yöntem, ''bu kokuyu bulunduran keyfine bakıyor'' bile dedirtebiliyor. Çünkü hem sivrisinek hem de karasinekten kurtulmaya yardımcı olabiliyor.

KARASİNEK VE SİVRİSİNEKTEN KURTULMANIN YOLU

Karasinek ve sivrisinekten kurtulmanın çeşitli yolları bulunuyor. Ayrıca bu noktada tercih edilecek bir koku, o böceklerden kurtulmak bu kadar kolaymış bile dedirtebiliyor. Söz konusu koku, limon ve karanfil kokusu.

Sivrisinek ve karasinekten kurtulmak için limon ve karanfil kokusu tercih edilebilir. İşte söz konusu yöntemin uygulanışı;

2 adet limon ortadan ikiye bölünür.

Ardından limonların içine 25 adet karanfil yerleştirilir.

Sonra limonlu karanfiller evin çeşitli yerlerine koyulur.

Bu sayede hem karasinek hem de sivrisinekten kurtulmak mümkün olabilir.