Kanlı Ay tutulması aşk, para ve iş haberleri veriyor! İkizler, Aslan, Yay burçlarını maddi refah bekliyor

Ay tutulması bugün gerçekleşiyor. Astrolog Özlem Recep 28 Ekim 2023 tarihinde gerçekleşecek olan ay tutulmasının etkilerini kaleme aldı. İkizler, Yay, Aslan, Kova, Terazi... Peki 12 burcu Ay tutulmasında neler bekliyor?

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Ay tutulması aşk, para ve iş anlamında burçları etkiliyor. İkizler ayrılık ve taşınma döngüsüne girebilir. Boğalar çocuk sahibi olabilir. Peki kanlı Ay tutulmasının etkileri neler? İşte yanıtı...

28 EKİM BOĞA BURCU AY TUTULMASI:

Ay Tutulmasının etkilerini önümüzdeki 3,5 yıl yaşayacağız. Önümüzdeki 6 ay ise bangır bangır enerjiler bizimle.

Dünya uzlaşma ve diplomasiyi önemsemezse 3. Dünya savaşı kapıda.2027 yılına kadar sürecek bir dönem olabilir. Soğuk kış, kıt ve akciğerleri etkileyebilecek grip ve korona tarzında bir salgın tekrar çıkabilir. Çocuklarımızı kimseye emanet etmemiz gereken bir dönemden geçiyoruz, kadınlar için tehdit alınıyorsa mutlaka yardım etmeliyiz. Şeytani enerjiler aktif, dualara sığınma ve af dileme vakti. Hayatınızda gizli tuttuğunuz her şey ortaya çıkarken, büyük yüzleşmeler bazıları için acı olacak.

BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

Yükselen Burcunuza Göre Okumanız Tavsiye Edilir.

Koç: Özel hayatında gizem ve kararsızlık... Kader ellerinin ucunda. Ameliyat ve cinsel hastalıklara dikkat. İş hayatında başarı ve para gelirken yatırım yapıp kredi çekebilir ve borçları düzenleyebilirsin.

Boğa: Sağlığına özen göstermelisin. Dost ve düşman ayıklayacaksın. İlişkinde ve evliliğinde önemli bir dönüm noktası. Yalnızsan aşk ve çocuk enerjisi seninle olacak.

İkizler: Korunduğunu fark et. Aileni ilgilendiren hastanesel süreçler seninle. Hamile kalabilirsin. Uzak bir ülkeye taşınmak isteyebilirsin. İş hayatında bir dönem biterken kendini yeni bir döneme hazırlamalısın. Diyet ve detoks iyi olur.

Yengeç: Aşk enerjisi artıyor. Seyahat planları yapabilirsin. Hayatına dair bazı gerçeklerle karşılaşabilirsin. Taşınmak, eğitim ve tanıtım programları iyi olabilir.

Aslan: Maddi anlamda fırsatlar kariyerinde yükseliş ve imkanlarla birlikte seninle. Aile içinde hastalık yaşayan yakınlarınla ilgilenmelisin. Ev alma enerjisi seninle.

Başak: Uzak şehirler, yabancı ve yurtdışını ilgilendiren konular merkezinde. Bol seyahat ve belki de başka bir ülkeye yerleşme döngüsü. Uzak bir yerden gelecek aşk. Kötü giden bir evlilik varsa bitiyor.

Terazi: Ameliyat ve çeşitli tedavi süreçleri seninle. Maddi anlamda elindekine sahip çıkma süreci. Özel hayatında gizli olmak önemliyken... Aşk hayatına dair önemli bir imtihan seninle.

Akrep: Kazalara açıksın. Kurban kesmek ya da kan vermek seni koruyabilir. Evlenmek isteyebilirsin. Çocuk planları yapabilirsin. Başka bir yere yerleşme ya da ev almak isteyebilirsin.

Yay: Gizli düşmanlara dikkat. Hastanesel süreçler ve ateşli hastalıklara açıksın. Negatif enerjilere açık olduğun bu dönemde dua ve meditasyon tekniklerinden yararlanman iyi olabilir. İş hayatında oturmayan taşlar yerine oturacak. Özel hayatınla ilgili önemli bir dönüm noktası yaşanırken kadersel bağlar devam ediyorsa karşılaşacaksın.

Oğlak: Aşk enerjisi seninle. Uzak seyahat planları yaparken karşına çıkacak biri bulunuyor. Para kapıları açılacak. Tanıtım ve ün kazanmak istediğin konularda parlayacaksın.

Kova: Ev alım satım işlemleri yapmak isteyebilirsin. Kariyer hayatında ismini yazdırmak istediğin projeler seninle birlikteyken önemli kadersel bir sürece gireceksin. Aile büyüklerinin rahatsızlıkları bulunuyorsa ilgilenmelisin.

Balık: Uzun zamandır çok yoruldun belki de yalnız kaldın. Şimdi ilişkilerin, dostların senin değerini bildiği önemli bir dönem. Özel hayatınla ilgili evlilik kararı alabilirsin. Ev almak, taşınmak, tayin ve terfi için bir dönem bitiyor yeni bir dönem başlıyor.

Sevgilerimle

Özlem Recep