Kalıcı kirpikle gözlerinizden olmayın! Kirpikleri saç kadar uzatan yağ

Güzellik merkezlerinde sıraya giren kadınların çoğunda kalıcı kirpikler sağlık sorunlarına neden olur. Bu durumun yaşanmaması için kalıcı kirpik yerine evde kirpiklerinizi uzatabilirsiniz. Tek bir yağla kirpiklerinizin uzamasını saç gibi sağlayabilirsiniz. İşte kirpikleri uzatan yağ...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Birçok kişide sağlık sorunu olarak ortaya çıkan ve kirpik dibi iltihaplanmasına neden olan takma kirpiklerden vazgeçin. Estetiksel güzelliği artıran uzun kirpiklere evde de sahip olabilirsiniz. Hem sağlığınızı koruyan hem de kirpiklerinizi daha güzel gösteren mucize yağı sizler için araştırdık.

Saç kadar saçları uzatan kirpikler sayesinde bakışlarınız değişecek. Aynı zamanda size olan bakışlarda değişecek. Güzelliğin başında gelen uzun kirpikleri daha iyi şekillendirirsiniz.

İŞTE KİRPİKLERİ UZATAN YAĞ

Badem yağı saçları uzattığı gibi kirpikleri de uzatır. Özellikle kirpik diplerindeki kökleri güçlendirerek daha kalıcı uzamalarını sağlar.

Aynı zamanda badem yağı göz içindeki enfeksiyonu da azaltarak iltihaplanmayı azaltır.

Temiz bir fırça yardımıyla badem yağını kirpik diplerinizden itibaren sürün.

Gün içinde iki defa yapacağını bu doğal güzellik ritueli sayesinde kirpiklerinize daha kolay şekil verebilirsiniz.

Onun da ötesinde gün içinde poşet yeşil çayları gözlerinizin üzerine koyun. Bu da kirpik diplerinizdeki kök hücrelerini güçlendirir. Uzamasını hatta sertleşmesini sağlar.

Mide bulandıran güzellik sırrı... Salyası değdiği yerdeki hasarı yok ediyor!

Tek başına yaşlanmayı durduran besin! Işıl ışıl güzelliğin asıl sırrı