Kalem kaş isteyenlere 3 yöntem! Gür ve keskin

Gür kaşlar hâlâ trendlerde. Peki, gür kaş için ne yapılmalı? Kaşları şekillendirme ve boşlukları doldurmak için 3 yöntem hazırladık. İşte kalem kaşların formülü…

Kaşları şekillendirmek ya da yüze göre doğru kaş şekline karar vermek önemli. Ama her şeyden önce bunun için gür kaşlara sahip olmak gerekiyor. Peki, gür kaşlar için ne yapılmalı?

KALEM KAŞLARA SAHİP OLMAK İÇİN 3 YÖNTEM

1. Nemlendirme

Makyajınızdan önce kaşlarınızı nemlendirin. Sabunla kaş fırçası da kullanabilirsiniz. Fırçayla aşağıdan yukarıya stil verin. Sabunu 3 dakika bekletin, kaşınızı şekillendirmenize ve daha disiplinli hâle getirmenize yardımcı olur. Ürünü duruladıktan sonra birkaç dakika içinde çok doğal bir efekt rengi için göz farı veya kalem kullanın.

2. Hindistan cevizi yağı kullanın

Gür kaşlar için Hindistan cevizi yağı kullanabilirsiniz. Bu yağ hem hızlı kaş büyümesini sağlar hem de kaş köklerini canlandırır. Yağı uygulamak ve gece boyunca yağın kalması için temiz bir maskara fırçası veya pamuklu çubuk kullanın. Uyandığınızda, normalde kullandığınız temizleyici ile durulayın.

3. Zeytinyağı

Seyrek kaşlarınız varsa zeytinyağı da iyi bir çözümdür. Zeytinyağı, içerdiği A ve E vitaminleri, besin maddeleri sayesinde kaşları gürleştirir. Kesin bir sonuç için zeytinyağının günlük olarak uygulanması tavsiye edilir. Hindistan cevizi yağı gibi, gece uyandığınızda yıkamadan önce kaşlarınıza sürebilirsiniz.

Ani sivilce maskesi! 1 çay kaşığı sorunu yok ediyor