Bugünkü burç yorumları! İkizlere para Boğalara seyahat var

27 Haziran burç yorumları kimler için ne ifade ediyor? Astroloji dosta düşmana karşı uyarıyor. 27 Haziran Koç burcu için karar verme günü olabilir, Boğa burcuna seyahat yolu görünüyor. İşte 27 Haziran 2022 Pazartesi günlük burç yorumları…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

Burç yorumları 27 Haziran tarihi için merak ediliyor. Peki, haftanın ilk gününe kimler şanslı kimler sorunlu başlayacak? Yengeç Yeni ayı kalbi boş olanlara aşk cebi boş olanlara para getirebilir.

27 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Astroloji dosta düşmana karşı uyardığı gibi ilişkiler konusunda da yol gösteriyor. 27 Haziran Koç burcu için karar verme günü olabilir, Boğa burcuna seyahat yolu görünüyor. İkizler burcu parasal anlamda mutlu olabilir.

Koç

Sevgili Koçlar, kariyer konusunda bir dönüm noktasında olacaksınız. Tamam mı devam mı kararı alacaksınız. Eviniz ve iş yeriniz arasındaki dengeyi dengelemekte zorlanabilirsiniz. İş yerinizde yaşadığınız zorluklar ve hayal kırıklıkları artık bitiyor. Aile ve aile kökeninizdeki akrabalarınızın size ihtiyacı olabileceği bir döngüden geçiyor olabilirsiniz. Kavuşmanın sevincini yaşayacaksınız.

Boğa

Sevgili Boğalar, önemli bir eğitimi tamamlama ya da sınavları verdiğiniz günlerden geçiyor olabilirsiniz. Kısa seyahatler ve yolculuklar yapabilirsiniz. Seyahatleriniz sırasında olası bavul kaybetme ya da hırsızlıklara çok dikkat etmelisiniz.

İkizler

Sevgili İkizler, bu hafta finansal konulardaki artış ruhunuza iyi gelebilir. Kış aylarından bu yana yaşadığınız maddi kayıplar ve masrafların yerine Yengeç Yeni ayıyla birlikte parasal kaynaklarınızın artış yapmasının tadını çıkarabilirsiniz.

Yengeç

Sevgili Yengeçler, bu hafta sağlığınıza oldukça dikkat etmelisiniz, çünkü Yeniay sizin burcunda gerçekleşecek ve sizin biraz enerjinizi düşürebilir. Evliliğinizle ilgili yeni bir döngünün içerisinden geçeceksiniz ve birbirinize şans vermek için şahane zamanlar.

Aslan

Sevgili Aslanlar, çalışma hayatınızda gerçekleşen önemli bir değişim döngüsü sizi bekliyor olabilir. Takım arkadaşlarınızın açık düşmanlıklarıyla uğraşmak ve gerçek yüzlerini fark ettiğiniz süreç içerisinde sakin kalmanız oldukça önemli görünüyor. Arka planda hakkınızda gelişen olayları fark edemiyor olabilirsiniz. Evinizin satılması ya da kiracınız bulunuyorsa kira problemleriyle uğraşma gibi bir döngü de sizi bekliyor olabilir.

Başak

Sevgili Başaklar, sizin için aşk haftası, kalbi boş olanlar Yengeç Yeni ayı sizin için şahane enerjiler getiriyor. Kalabalıkların arasında karşılaşacağınız, ruhunuzu mutlu eden kişilerle karşılaşacaksınız. Bu hafta çocuklarının sağlığıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Terazi

Sevgili Teraziler, kendinizi ıssız hissettiğiniz bir süreçten geçiyor olabilirsiniz. Aile büyüklerinizin sizin desteğini beklemesi, iş konusunda yaşanılan belirsiz konular ve tamamlanma enerjisi içerisinde olmanız muhtemel. Eski aşklardan, görüşmediğimiz yakın arkadaşlarınızdan geri dönüşler alabilirsiniz.

Akrep

Sevgili Akrepler, yeni sözleşme ve projelerle ilgili bir tamamlanma aşamasında olabilirsiniz. İş yerinizde sizin hakkınızda yapılan gizli süreçler sizi yoruyor olabilir. Sözleşmeler ve hukuksal süreçleri iyi inceleyerek hareket etmelisiniz.

Yay

Parasal konularla ilgili çok dikkatli adımlar atmanız gereken önemli bir hafta görünüyor. Olası ameliyatlar ve sağlık sıkıntıları sizi yoruyor olabilir. Eşinizin gerçek yüzüyle karşılaştığınız bir döngüden geçerken, olası küslüklere çok dikkat etmelisiniz. Aşk ve ilişkilerde kendinize zaman tanımanız gereken bir döngü olduğunun altını çizmeden geçemiyorum.

Oğlak

Dost düşman her şey gözler önünde olacak bu hafta. Size söylenenlerle yapılanlar arasındaki farklılıkları gördüğünüzde ruhunuz sıkılabilir. Maddi anlamda vergi borcundan tutunda, ödemelerinizi toplayamadığınız zorlu bir süreçten geçiyor olabilirsiniz. Tüm bu süreçlerden geçerken eşinizle ben sen kavgaları yerine biz değerini önemseyeceksiniz. Birbirinize adeta kenetleneceksiniz.

Kova

Aşk hayatınızda yaşadığınız sıkıntılar ya da tam anlamıyla aradığınız kişiyi bulamamak ruhunuzu yormuş olabilir ve tüm bu süreçler psikolojik iç dünyanızı etkiliyor olabilir. Kendinizi anlatamadığınız bir haftadan geçerken, pek çok kişi tarafından yanlış anlaşılabilirsiniz.

Balık

Hayal kırıklıklarının içerisinde ne yapacağını bilemeyen Balıklar, aşk konusunda da önemli bir döngüyü ya tamamlayacaklar ve Yengeç Yeniayıyla birlikte hem aşkta hem de şans istedikleri pek çok konuda oldukça şanslı olacaklar. Sevgili Yengeçler özellikle bebek isteyenler bu hafta sürprizlere kalbinizi açın derim.

Yaz partilerinde göz kamaştıran kombinler