Yağsız pişinin 1 püf noktası var! Kahvaltıya kolay pişi tarifi! Çay demlenene kadar hazır

Kolay pişi tarifi için tek yapmanız gereken fırından ekmeklik hamur almak. Siz çayı demleyene kadar pişiler kahvaltıya hazır olacak. Tek dikkat etmeniz gereken sıcak yağda kızartmak. Aksi taktirdi hamur yağı çeker. İşte kahvaltıya en kolay pişi tarifi...

Kolay pişi tarifi için hamur ve yağ yeterli. Tek püf noktası doğru kızartmak. 3 adımda pişi tarifi kahvaltı sofranızı süsleyecek. Çay demlenene kadar hazır olacak kolay pişi tarifi favoriniz olacak.

PİŞİ TARİFİ İÇİN MALZEMELER

2 ekmeklik hamur

Kızartmak için

Sıvı yağ

3 ADIMDA PİŞİ TARİFİ

1. Hamuru kesin ve bezeler oluşturun. İsteyen istediği büyüklükte yapabilir. Daha sonra elinizle üzerlerine bastırın ve yayvanlaştırın.

2. Sonrasında oklava ile hamurun ortasına bir delik açın.

3. Bu sırada yağı da kızdırın ve şekil verdiklerinizi kızgın yağın içine atın. Arkalı önlü pişirin. Kahvaltılık nefis pişileriniz hazır. Afiyet olsun...

ÖNERİ

Pişilerinizi peynirli ya da patatesli harç hazırlayarak da yapabilirsiniz.