Kahvaltının yıldızı diyet meyve tabağı çünkü...

Vücut en kolay meyveleri sindiriyor. Bu yüzden sabahları meyvelerle dolu bir kahvaltı tabağı hem enerji verir hem de zayıflatır. Peki, kahvaltı tabağında hangi meyveler olmalı? Gelin birlikte bakalım…

Soğuk algınlığından iltihaplanmayı önlemeye, cildin ve saçın parlamasına kadar sundukları tüm avantajlardan yararlanmak için çeşitli meyveleri diyetinize ekleyin ve kahvaltı tabağında onlara yer açın.

Yarın sabah bir parça kızarmış ekmek ya da yumurta beyazı bir omlet ile oturmak yerine sağlığınız için harika bir şey yapın ve bu lezzetli meyve tabaklarından biriyle tanışın. İşte kahvaltıda zayıflatan meyve tabağı çeşitleri...

1. GOJİ BERRY, KARPUZ, LİMON

Bu 3'lü meyve tabağı toksinleri temizler. Karpuz detoks yapmaya ve serbest radikallerle savaşmaya yardımcı olan bir likopen ve A ve C vitaminleri kaynağıdır.

Sindirim üzerine süper alkali olan limon, aynı zamanda güçlü bir detoks yapıcıdır. Meyvelerin üzerine sıkılabilir, suya sıkılabilir ya da maydanoz ve salatalıkla tüketilebilir. Şişkinliği alır, sindirimi çalıştırır. Goji meyveleri de karaciğerin ihtiyaç duyduğu harika bir antioksidandır.

GÜZELLİK 3'LÜSÜ: PAPAYA, BÖĞÜRTLEN VE KAVUN

Papaya, kolajen üretimine yardımcı olan antioksidanlar ve besinlerle doludur. Ayrıca cilt hasarını önlemeye yardımcı olur. Böğürtlen, antioksidanlar ve A ve C vitaminleri ile dolu lezzetli, düşük şekerli meyvelerdir.

Kavunu vücutta A vitaminine dönüştürülen beta-karoten içerir ve cildimizin parlamasına, saçlarımızın güçlü ve parlak olmasına yardımcı olur.

Kolajen en çok o besinlerde! Ünlüler genç kalmak için her gün tüketiyor