Kahvaltılık kat kat simit milföy tarifi! Çıtır çıtır lezzetli tıka basa yiyeceksiniz

Milföylü simit pratik ve çok lezzetli. Susamlı simit milföy çay eşliğinde tüketilebilir. Peki kat kat simit milföy nasıl yapılır?

Simit milföy pekmez suyunda ıslatılır. Altlı üstlü 200 derecede ısıtılır. Peki kat kat simit milföy nasıl yapılır?

KAT KAT SİMİT MİLFÖY TARİFİ

10 adet milföy yaprağı

1 küçük kase peynir

2 yemek kaşığı pekmez

Yarım çay bardağı su

Yeteri kadar susam

YAPILIŞI

Milföyleri yapışmadan önce buzluktan çıkarın.

Buzu açılsın geniş tarafı peynir koyup sarın.

Sardıktan sonra uçları birleştirin pekmez ve suyu bir kapta karıştırın.

Milföyleri önce pekmezli suya sonra susama bulayın.

Yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizin.

200 derece fırında kızarana kadar pişirin.

Afiyet olsun.