Kahvaltı tariflerinin gözdesi çırpılmış yumurta! Ekmek bandırmaya doyamayacaksınız

Çırpılmış yumurta için çok fazla malzeme şart değil. Kahvaltıda lezzetle tüketebileceğiniz çırpılmış yumurta tarifi çok pratik. İşte detayları...

Yumurta sevenler bu tarifi mutlaka denemeli. Çırpılmış yumurta birkaç adımda yapılıyor. İşte en pratik çırpılmış yumurta tarifi...

ÇIRPILMIŞ YUMURTA TARİFİ

1 yemek kaşığı tuzsuz tereyağı veya zeytinyağı

8 büyük yumurta

Kaşer tuzu ve biberi

Aşama 1

Tereyağını (veya yağı) 10 ila 12 inçlik yapışmaz tavada orta-düşük sıcaklıkta ısıtın.

Adım 2

Bir kasede yumurtaları, yarım çay kaşığı tuz ve karabiberi birlikte çırpın.

Aşama 3

Yumurtaları tavaya ekleyin ve yumurtalar sertleşene kadar sık sık karıştırarak pişirin.

Aşama 4

Yumurtalar neredeyse hazır olduğunda, istediğiniz malzemeleri ekleyin (peynir, pişmiş sebzeler, otlar, ıspanak veya lahana gibi yumuşak yeşillikleri düşünün).