Kabızlığı tarihe karıştıran mucize karışım! Bağırsakları motor gibi çalıştıran o besine sofralarınızda yer açın

Kabızlık hayat kalitesini düşüren rahatsızlıkların başında gelir. Bağırsaklardaki yavaşlanma nedeniyle yaşanan bu sağlık sorunu bitiren mucize bir besin var. Zeytinyağı, bal ve kudret narından elde edilen karışım için sofralarınızda yer açın...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Kudret narından yapılan karışım kabızlığı ortadan kaldırıyor. Kahvaltı sofralarında bulunan besinler sindirimi çalıştırarak gün içinde bu sağlık sorunu yaşamanızı engeller. Kudret narı karışımı uzmanların şiddetle önerdiği besinlerin başında gelir. Bağırsakları motor gibi çalıştırır. Tropikal besinler arasında yer alan kudret narı karışımını evinizde kolayca yapabilirsiniz. İşte kabızlığa son veren tarif...

KUDRET NARI KARIŞIMI NASIL YAPILIR?

Tam olgunlaşmış iri bir kudret narı

Yaklaşık 2 su bardağı kadar bal

Temiz bir cam kavanoz

Bir yemek kaşığı zeytinyağı

YAPILIŞI;

Kudret narını çok iyi yıkayın ve ayıklayın.

Çekirdeklerini çıkararak bir kaba koyun ve ezin.

Daha sonra cam kavanozuna alın.

Üzerine bal ve zeytinyağını ekleyip kapağını kapatın.

Gölge bir yere koyup yaklaşık 40 gün bekleyin.

Her kullanmadan önce çalkalayıp içerisinden bir kaşık alın.

KUDRET NARI KARIŞIMININ FAYDALARI NELERDİR?

Günde kahvaltıda tüketilen bir yemek kaşığı kudret narı karışımı vücuttaki deforme olmuş hücrelerin hızla onarılmasını destekler.

İçeriğinde zeytinyağı ve bal da bulunan karışım tam bir antibakteriyel ve antioksidandır. Bu yüzden kanser riskini sıfıra indirir.

Öte yandan kudret narı güçlü bir lifli besindir. Bu karışımda lif bakımından zengin olur. Lif sindirim sisteminin tamamen sağlıklı çalışmasını etkiler. Düzenli tüketilen kudret narı bağırsakları çalıştırarak kabızlığın yaşanmasını engeller.

Kandaki şeker oranını düzenler. Aynı zamanda kandaki oksijen seviyesini de stabil seviyede tutarak felç inme ve beyin kanaması risklerini aza indirir.

Mide ve bağırsaklarda yaşanan gaz sıkışmasının önüne geçer.

Bağışıklık sistemini hastalıklara karşı çelik gibi yapar.

Anti aging içeren kudret narı mantar hastalıklarının yaşanma riskini de azaltır.