Kahvaltı öncesi bu üçlü çok güçlü zayıflatıyor! Yağları paramparça ediyor, aç karnına için

Sabah ağır bir kahvaltı öncesi bu karışımları içmek kalori yakımını sağlıyor. Tarçın, zencefil ve limon kan şekerini dengeliyor. Peki bu sabah detoks içeceği nasıl hazırlanır? İşte yanıtı...

Zencefil C vitamini bakımından çok zengin. Tarçın ise kan şekeri seviyesini dengeliyor. Tokluk hissi sağlıyor. Peki hem zayıflatan hem güzelleştiren bu içecek nasıl hazırlanır?

Zayıflama sürecini hızlandıran ve daha keyifli bir hale gelmesini sağlayan çeşitli karışımlar var.

Bu karışımlar bir yandan metabolizmanın hızlı çalışmasıyla kilo vermenize yardımcı olurken bir yandan da sağlık açısından etkili.

Enfeksiyonlara karşı önemli bir doğal ilaç olan zencefil, diyabet, kolesterol ve pek çok rahatsızlığa iyi geliyor.

Açlık hissi bastırılıyor

Sindirim sisteminin rahatlamasını sağlayarak vücuttaki şişkinliği azaltıyor. Aniden başlayan açlık krizlerini önleyerek kan şekeri dengesinin kurulmasını sağlıyor.

Açlık hissinı azaltan zencefil, limon ile birleştiğinde ise kilo verme sürecini hızlandıran bir içeceğe dönüşüyor. Bu içecek, tükettiğiniz besinlerden daha fazla kalori yakmanızı sağlayacak.

Dengeli ve düzenli beslenen kişilerin kaçırmadan tükettiği limon suyu, oldukça popüler bir detoks içeceği. Limon suyu, metabolizmayı hızlandırarak kan şekerini dengeler.

Sindirimi destekleyerek kilo vermenin en doğru süreçlerinden birini oluşturmada büyük katkı sağlar.

Genellikle suyun içine katılarak içilen limonu bu sefer zencefil ile tüketmeyi deneyin.

Zencefil ve limon suyu hazırlanışı

İnce ince doğranmış zencefil ve bir bardak suyu tamamen karışıncaya kadar blender kullanarak geçirin.

Karışımı bardağa döküp üzerine limon suyunu ekleyin. Devamında az miktarda kavrulmuş kimyon tozunu karışıma koyun.

Diyabet ve kardiyovasküler hastalıkların önüne geçmede etkili bir rol oynayan tarçın, düzenli ve sağlıklı bir sindirim sistemi oluşturmak için de harika bir baharat. Vücuttaki yağ yakımını hızlandırırken kilo verme sürecini de hızlandırıyor

Aniden gelen tatlı krizlerini bastırmak, vücutta tokluk hissi yaratmak ve kan şekerinizi dengelemek için tarçın tüketmekte fayda var. Diyet sürecindeki kişiler tarçınlı su karışımını düzenli bir şekilde tükettiğinde daha hızlı kilo verebilir.

Tarçınlı su hazırlanışı

Bir bardak suyu tencerede ısıtın. Ardından toz tarçını ekleyin. Kısa bir süreden sonra karışımı ocaktan çekerek soğumaya bırakın.

Su ılıklaşana kadar beklemenin ardından taze sıktığınız limon suyunu karışıma ilave edin.

Bu karışımı tüketirken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, kilo vermede etkili olması için gece yatmadan yarım saat önce tüketmek. Böylece zayıflama süreciniz hızlı ve etkili olabilir.