Kağıt gibi incecik kahvaltılık krep tarifi! Homojen olana kadar karıştırın, pişerken tereyağı sürün

Kahvaltılık krep çok sevilen bir lezzet. Kahvaltılık krep incecik olmalıdır. Püf noktası hamurun homojen olana kadar karıştırılmasıdır. İşte tarifi...

Krep çok hafif bir tatlı. Krep tarifinin detaylarını kaleme aldık. Tavaya krep hamurunu kepçeyle dökebilirsiniz. İşte tarifi...

Kahvaltılık Krep Tarifi İçin Malzemeler

2 adet yumurta

2 su bardağı un

2 su bardağı süt

Yarım çay bardağı su

1 çay kaşığı tuz

Kahvaltılık Krep Tarifi Nasıl Yapılır?

Tüm malzemeyi homojen karışım olana kadar karıştıralım.

Tavamıza bir çay kaşığı sıvı yağ ya da tereyağ koyup yağlayalım ve ısıtalım.

Bir kepçe yardımı ile ısınan tavaya karışımdan koyup tavayı sağa sola çevirip karışımı tavaya yayalım.

Her iki tarafını çevirerek hafif kızarana kadar orta ateşte pişirin.

Pişen her krebe biraz tereyağı sürerek daha lezzetli hale getirebilirsiniz.

Krep tarifimiz hazır, afiyet olsun.

Bu tarif ile 10 adet krep çıkmıştır.