Kadınların erkeklerde en çekici bulduğu özellikler! İlk bakış çok önemli

Erkek ve kadın yapı itibariyle farklıdır. Erkekler dişil kadınlardan hoşlanırken, kadınlar maskülen erkeklerden hoşlanıyor. Peki erkeklerin kadınlarda en sevdiği özelikler neler?

Kadınların ve erkeklerin çekici bulduğu özellikler genellikle birbirinden farklı oluyor. Erkekler genellikle kadınların dış görünüşünden çok fazla etkileniyor. Kadınlar için oldukça normal gelen bazı detayları erkekler çok çekici bulabiliyor. Erkeklerin kadınlarda en çekici bulduğu detayları sizler için araştırdık.

GÖZ TEMASI

Gözlerin her zaman kalbin aynası olduğunu söylenir. Bakışlar insanlara çok şey anlatır. Birinden hoşlandığınızı bakışlarınızla ona çok kolay bir şekilde anlatabilirsiniz.

İnsanlar genellikle ilk karşılaştıklarında göz teması kurar. Erkekler de göz temasına çok önem verir. Bakışları anlamlı ve derin olan kadınları her zaman çekici bulurlar. Sevdiğiniz bir erkeği etkilemek istiyorsanız bakışlarınızın gücünden faydalanın.

İNCE SES TONU

Yapılan bazı araştırmalar erkeklerin kadınlarda ince ses tonunu daha çekici bulduğunu ortaya çıkarıyor. Araştırmacılar bunun nedeninin, daha yüksek seslerin daha küçük bir vücut boyutu önermesi olduğunu ve toplumumuzun daha çekici bulduğunu öne sürüyor.

SICAK BİR GÜLÜMSEME

Erkekler gülümseyen ve neşeli olan kadınları her zaman daha çekici buluyor. Bu da oldukça doğru çünkü gülümsemek kadınları somurtmaktan ve kaşlarını çatmaktan daha güzel kılıyor.

Erkekler bu sebeple gülümseyen ve pozitif enerji veren kadınları daha güzel buluyor. Hoşlandığınız bir erkeği etkilemek için sıcak bir gülümseme yeterli olacaktır.

İNCE BEL

Yıllardır ideal vücut ve ideal bel oranı hep en çok tartışılan konular arasında yer alıyor. Bu konuyla ilgili farklı fikirler ortaya atılsa da erkekler en çok ince bel yapısına sahip olan kadınları çekici buluyor.

İnce bel ve büyük kalça ikilisi, erkeklere göre doğurganlığın bir sembolü olarak anlaşılıyor. Bu sebeple erkekler bu vücut tipindeki kadınları daha etkileyici buluyor.