Kadınların duymayı en çok sevdiği 5 hitap! Prenses demekten uzak durun...

Kadınların duymayı en çok sevdiği hitaplar birçok insan tarafından merak ediliyor. Bu konuda sosyal medya üzerinden de birçok farklı paylaşım yapılıyor. Öte yandan son olarak bir YouTube kullanıcısının paylaştığı kısa video, binlerce görüntülenme aldı. Peki, kadınların duymayı en çok sevdiği hitaplar neler? Detaylar haberimizde…

Kadınların duymayı en çok sevdiği hitaplar üzerine bir video paylaşan YouTube kullanıcısı, kısa sürede yüzbinlerce görüntülenme aldı.

YouTube videosunun içeriğinde, kadınların duymayı en çok sevdiği hitap şekilleri sıralandı. Bunun yanı sıra en sevmediklerine de değinildi. Ayrıca en sık kullanılan hitap şekillerinden bazıları listede yer almadı. Peki, kadınların duymayı en çok sevdiği hitap şekilleri neler?

KADINLARIN DUYMAYI EN ÇOK SEVDİĞİ 5 HİTAP

Kadınların duymayı en çok sevdiği hitap şekillerinin başında, ''Yavrum'' geldi. En sevilmeyen ise, ''Prenses'' olarak belirtildi. İşte kadınların duymayı en çok sevdiği 5 hitap şu şekilde;

1 - Yavrum.

2 - Güzelim.

3 - Hatun.

4 - Hayatım.

5 - Bebeğim.

SEVİLMEYEN HİTAP ŞEKİLLERİ

YouTube kısa video paylaşımında, en sevilmeyen hitap şekli prenses olarak ön plana çıktı. Bunun yanı sıra listede aşkım ve bir tanem de yer almadı.