Kadınların bir kalemde sildiği 3 erkek tipi! O erkeklerin hiç şansı yok

Aşık olmak ve bunu evlilikle taçlandırmak güzel. Fakat ilişkilerde kadınların beklentileri karşılanmadığında sonuç hüsran olabilir. Kadınların bir kalemde sildiği 3 erkek tipini kaleme aldık.

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Kadın erkek ilişkilerinde bazı hataların telafisi olmuyor. Özellikle kadınların dikkat ettiği belli başlı kurallar var ki bu kurallar ihmal edildiğinde ortaya sadece ayrılık çıkıyor. İlişkilerde kadınların sevmediği 3 erkek tipini kaleme aldık.

1. ÇAPKIN

İlişkilerde kadınların en çok tahammül edemediği konuların başında çapkınlık geliyor. Her kadın sevdiği adamı biriyle paylaşma ihtimaline bile deli olurken göz göre göre bir çapkınlık o ilişkinin sadece bitmesine neden olur.

2. KABALIK VE ŞİDDET

Kadınlar yaratılışı gereği naiftir. Bu yüzden partnerinin kibar olmasını bekler. İlişkilerde kadınların en sevmediği erkek tipi kabalığa ve şiddete meyilli olan erkeklerdir. Bu sadece partnerine karşı yapılan bir kabalık değildir. Bir kadın yanındaki kişinin çevresine karşı da kibar olmasını ister.

3. CİMRİ

İlişkilerde birçok kadın cimriliğe tahammül edemez. Buradaki cimrilikten kastımız para saçmayan değil elbette. Fakat yer geldiğinde anın tadını çıkarmak için para harcamayan ve hediye almayan erkekler kadınlar tarafından sevilmez.

2024'ün hafızası en güçlü 3 burcu! O burçların beyni arşivden beter