Kadınlar sevgililerine neden hayvan isimleri takarlar?

Kadınların sevgilerini ifade etme biçimi erkeklerden farklı. Birçok kadın sevgisini ifade ederken çocuklaşabilir. Kimi zaman ise sevdiklerine sevimli hayvanların isimleriyle hitap ederler. Peki kadınlar neden sevgililerine hayavn isimleri takarlar? İşte cevabı...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPAYA

Sevgini ifade biçimleri yüzlerce olabilir. Kadınlar özellikle sevdikleri insanları sevdikleri hayvanlara benzetme konusunda çok başarılıdırlar. Böceğim, kuşum, tavşanım... Peki kadınlar neden sevgililerine hayavn isimleri takarlar? İşte cevabı...

KADINLAR SEVGİLİLERİNE NEDEN HAYVAN İSİMLERİ TAKARLAR?

1- GAZA GETİRMEK İÇİN: Erkekler kadınlara göre daha fazla gazla çalışır. Bundan dolayı kadınlar sevgililerini pekiştirmek için "koçum, aslanım" gibi kelimeleri kullanırlar.

2- ÇOCUKSUZ SEVGİ: Her kadın annelik iç güdüyle doğar. Bazen hatlar karışabilir. Sevdiği adamı çocuk sever gibi sevebilir. Kim bilir belki adamlar da bu tarzı seviyordur.

3- YUMUŞATMAK İÇİN: Kadınların ikna yeteneği erkeklerin yumuşak karnına hitap etmede mahirdir. Yani bir konuda ikna için kadınlar hayatlarındaki adama çocuksu bir edayla "kuşum, güvercinim, tırtılım" diyebilir.