Kadınlar neden maço erkek sever?

Kadınlar anlaşılması kimi zaman zor varlıklardır. Birçok erkek düzgün ve kibar olmalarına rağmen kadınların ilgisini çekmemeleri konusunda şikayetçi. Topluma şöyle bir göz gezdiğimizde ise kadınların birçoğunun maço tarzı kasıntı erkek tiplerine yöneldiğini görüyoruz? Peki kadınlar neden maço erkek sever? Gelin hep beraber kadınların bilinçaltında yatan maço erkek tanımına bir göz atalım...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Yapılan araştırmalar kadınların maço erkeklere daha çok ilgi duyduğunu ortaya koyuyor. Kibar ve ince ruhlu beyefendiler ise bu durumdan muzdarip. Peki kadınlar neden maço erkek sever? Gelin hep beraber kadınların bilinçaltında yatan maço erkek tanımına bir göz atalım...

KADINLAR NEDEN MAÇO ERKEK SEVER?

1- MAÇO ERKEĞİN KISKANÇLIĞINI SEVGİ ZANNEDER: İlişkileri zehirleyen en büyük yanılgılardan biri de ne kadar kıskanırsa o kadar seviyordu algısı. Hayır arkadaşlar. Aşırı kıskançlık kimi zaman kompleks ve özgüvensizliğin göstergesi olabilir.

2- MAÇO ERKEĞİN SERT DAVRANIŞLARINI KORUMA ZANNEDER: Herkes önce kendini korumakla görevlidir. Sevgili kızlar, sizlerde kendinizi koruyabilecek kadar güçlüsünüz. Ya benimsin ya kara toprağın tarzında bir adamın korumasına ihtiyaç duymayın. Hatta bu adamlardan korunun.

3- BABA SEVGİSİNDEN YOKSUN BÜYÜMÜŞSE: Evet bir kadın baba sevgisini hayatındaki adamda arayabilir. Genelde böyle kadınlar sert ve maço erkek sever.