Kadınlar için 2 tüyo ve 5 hareketle sıkılaşma yöntemleri

Sağlıklı bir vücuda ve fit görünüme kavuşmak aslında çok kolay. Sıkılaşmak isteyen kadınlar için yağ yakımı ve kas gelişimini de destekleyecek altın niteliğinde öneriler bu haberde. İşte 2 tüyo ve 5 hareketle sıkılaşma yöntemleri...

NTV

Sağlıklı bir bedene giden yol, yeterli egzersiz ve dengeli bir beslenmeden geçer. Sıkılaşmak isteyen çoğu kadın bu konu hakkında neler yapılması gerektiğini merak ediyor. Sıkılaşmak için bu önerilere kulak verin.

SIKILAŞMAK İÇİN TÜYOLAR

1. YEŞİL SEBZELER

İştahınızı durdurmakta zorlanıyorsanız yeşil sebzeleri diyetinize dahil etmelisiniz. Çünkü hem çok düşük kaloriye sahipler hem de yüksek hacimleri sayesinde midenizde çokça yer kaplar ve tokluk hissini uzun tutarlar. Ayrıca lifli ve antioksidan etkisine de sahip oldukları için ödem atmanıza yardımcı olur.

2. BOL SU TÜKETİN

Midenizde yer kaplayacak ve bu sayede tokluk hissini size uzun süre yaşatacak su, aynı zamanda ödem atımı için de güçlü bir silah. Açlık hissi yaşadığınızda gerçekten aç olup olmadığınızı anlamak için birkaç yudum su için. Eğer açlık hissiniz geçtiyse vücudunuz susuz kalmış olabilir.

SIKILAŞMAK İÇİN YAPILMASI GEREKEN EGZERSİZLER

Listede yer alan hareketleri ağırlıklar ile yapmaya özen gösterin.

1. SQUAT

4 set/8-10 tekrar

2. ROMANIAN DEADLIFT

4 Set/8-10 Tekrar

3. DONKEY KICK

4 Set/12-15 Tekrar

4. WALL SITTING

4 Set/Maksimum süre

5. HIP ABDUCTION

4 Set/12-15 Tekrar