Kadınlar bu erkeklere asla hayır diyemiyor! En etkileyici eril özellikler

Kadınlar ve erkekler arasında hayata bakış farkı var. Kadınlar ilişki aşamasında bazı erkek davranışlarından çok etkilenirler. Peki kadınların gözünden en çarpıcı erkek özellikleri neler?

Kibar olmak ve ufak tefek jestler yapmak her kadının hoşuna gider. Güleryüzlü olmak kadın ve erkek için çekici olan bir özeliktir. İşte çekici erkek özellikleri...

GÜLÜMSEME

Kadınlar güler yüzlü ve neşeli erkekleri her zaman daha çekici buluyor. Çünkü kadınlar ilk olarak erkeklerin dişlerine bakıyor.

Erkeklerin dişleri ne kadar temizse ve gülüşü ne kadar ışıltılıysa o kadar çok etkileniyorlar. Eğer siz de kadınlar üzerinde vazgeçilmez bir etki bırakmak istiyorsanız samimi gülümsemenizi yüzünüzden eksik etmeyin.

KİBAR OLUN

Nazik ve kibar olan erkekler kadınlar için her zaman bir adım daha önce oluyor. Konuşmalarını özenle seçen ve karşınızdaki insanı kırmamak için elinden geleni yapan erkekler çok çekici bulunuyor.

Kadınlar böyle erkeklerle daha mutlu ve huzurlu bir ilişki yaşıyor. Ayrıca yardımsever olmanız da kadınları etkilemek için çok önemlidir.

Kadınlar güvenebileceği erkeklerle beraber olmak istiyor. Güvenilirlik bir erkekte bulunması gereken en çekici özellik olarak kabul ediliyor.

Çapkın, yalancı ve yüksek egolu olan erkekler genellikle kadınlara güven vermiyor. Gerektiği yerde sahiplenici bir tutum gösteren ve kendine güvenen erkekler her zaman daha çok ilgi çekiyor.

DUYGUSALLIK

Duygusal olan erkekler kadınların adeta başını döndürüyor. İnsanlara karşı hassas bir kalbi olan, merhametiyle takdir toplayan ve yaşadığını duyguları gizlemeyen erkekleri kadınlar çok güçlü buluyor. Korku ve üzüntülerini korkmadan anlatan erkekler kadının gözünde her zaman daha çekic oluyor.