Jüpiter ve Neptün buluşuyor! Astrolog Şenay Devi yazdı! Burçlarda uyanış zamanı

Nisan ayında önemli astrolojik olaylar var. Biri Jüpiter ve Neptün'ün Balık'ta hizalanmasını ve Boğa Güneş Yeni Ay Tutulması. Peki, hangisi burçları nasıl etkileyecek? Mor Papatya'ya açıklamalarda bulunan Astrolog Şenay Devi astrolojinin 2022 Nisan ayına etkilerini değerlendirdi.

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolojinin etkilerini 2022 Nisan ayında fazlasıyla hissedeceğiz. Astrolog Şenay Devi, nisan ayında hava yollarına hakim olan ayın iki büyük kozmik olayı, Jüpiter ve Neptün'ün Balık'ta hizalanmasını ve Boğa Güneş Yeni Ay Tutulması olduğunu söyledi. Peki, bu durum burçlarda ne anlama geliyor?

Mor Papatya'ya açıklamalarda bulunan Astrolg Şenay Devi astrolojinin 2022 Nisan ayında burçlara etkisini anlattı.

Jüpiter ve Neptün'ün hizalanması 12 Nisan'da zirveye ulaşırken, bu, ay boyunca inşa edildiği hissedilecek bir enerjidir. Bu enerjinin, kalplerimize vizyoner ilham ve eğlence, müzik ve sanat endüstrilerine cesur yenilikler getirmesi muhtemel yeni bir yaratıcı dalgayı başlatma gücü var.

Jüpiter ve Neptün'ün buluşması aynı zamanda gezegenin tüm bilincini değiştirmeye yardımcı olan kolektif bir uyanışı ifade eder. Bu, hepimizin farkındalığımızda seviye atlamasına ve gezegene daha fazla sevgi, ışık ve şifa getirmesine gerçekten yardımcı olabilecek, yaşamda bir kez olacak inanılmaz bir enerjidir.

TERAZİ DOLUNAYININ ETKİLERİ

Ayın ortasındaki Terazi Dolunayı, bizi tutulma mevsiminin dönüştürücü enerjilerine yönlendiren yüklü bir enerji getiriyor.

Bu Dolunay yüzeye biraz ısınmış, gergin enerji getirebilirken, bunu takip eden Güneş Tutulması gümüş bir aydınlatma yaşatak insanlığa. Görünüşe göre bu Tutulma, geldiğini görmemiş olabileceğimiz bazı parlak fırsatların kapısını açacak. Enerjisi bir mum gibi hissedilir, karanlık veya ağır hisseden herhangi bir şeye ışık tutar.

Plüton da ayın sonunda geri harekette olacak ve geri harekette sıfır gezegene sahip olma büyümüze son verecek. Bu süptil bir enerji olsa da, yapılacaklar listenizdeki şeyleri çizerek ve hayallerinizi hayata geçirme konusunda proaktif davranarak ayın ilk bölümünün sunması gereken ileriye doğru hareket eden momentumu kullandığınızdan emin olun.

2022 NİSAN AYINDAKİ ÖNEMLİ ASTROLOJİK GEÇİŞLER

1. Nisan Koç burcunda Güneş ile Chiron kavuşumu

Güneş ve Chiron'un yıllık buluşması, şifa yolculuğumuzu bir sonraki aşamaya taşıyabileceğimiz bir gün. Bir şifa yolculuğunun ortasındaysanız, bu enerji süreci kolaylaştırmaya yardımcı olabilir, yumuşama ve daha derin bir farkındalık getirebilir. Chiron enerjisi aynı zamanda yaralarımızı bilgelik portalları olarak kullanmamızı da destekler, bu yüzden burada yaralarımızdan yeni bilgelik ve iç görüler çıkarmak için fırsatlar var, böylece onları aşmak ve başkalarına yardım etmek için kullanabiliriz. Chiron ve Güneş hakkında daha fazla bilgiyi buradan okuyabilirsiniz.

4-6 Nisan Mars, Satürn Kova'da kavuşuyor

Mars ve Satürn'ün bir araya gelmesi bazı sert gerçekleri yüzeye çıkarabilir. Sorumluluklarımızı göz ardı edemeyeceğimiz bir dönemdeyiz. Ayaklarımızı bir şeye sürüklüyorsak, tembellik yapıyorsak veya kararsızsak, bu anda kendimizi hızlı hareket etmeye ihtiyaç duyabiliriz. Mars ve Satürn aynı zamanda bazı uçucu enerjiler de yaratabilir, bazı şeyleri bir noktaya getirebilir, bu yüzden onlarla bir kerede ve herkesle başa çıkmamız gerekir.

12 Nisan Jüpiter ve Neptün Balık Burcunda

Bu, ayın ve yılın büyük kozmik olayı! Jüpiter ve Neptün'ün Balık burcunda buluşması birçok katman taşır. Daha yüksek seviyelerde, ruhsal uyanışı, yaratıcı ilhamları ve gerçekliği algılama şeklimizi değiştirme yeteneğini gösterir, daha yüksek farkındalık ve bilinç seviyelerine geçmemize izin verir. Jüpiter ve Neptün, ruhsal büyümeyi ve yeni ruhsal vizyonları tetikleyebilir, ancak aynı zamanda gerçeklikten kopukluk ve sağlıksız başa çıkma mekanizmalarını kullanarak kaçma eğilimi de yaratabilir. Jüpiter ve Neptün'ün de su üzerinde etkisi olabilir, sel veya su temini sorunları görebiliriz. Su aynı zamanda duyguların simgesidir, bu nedenle Jüpiter ve Neptün de çok fazla gözyaşı tetikleme potansiyeline sahiptir. Bu konuda daha fazla bilgiyi buradan edinebilirsiniz.

14 Nisan - Güneş Eris Koç burcunda kavuşuyor

Eris, Anlaşmazlık ve Çekişme Tanrıçası olarak bilinen bir cüce gezegendir. Bu, ay içinde kesinlikle cilalandığımız anlardan biri. İşler sizi rahatsız etmeye başlarsa veya hayatınızda olup bitenlerden rahatsız oluyorsanız bunu aklınızda bulundurun. Bu enerjiyle çalışmak için topraklanmış kalın ve rahatsız edici olan şeyde kalmanız gerekmediğini bilin. Var olarak ve uyum içinde kalarak yaşamınızda uyumlu enerji yaratmak için çalışın. Bu konuda daha fazlasını buradan okuyabilirsiniz.

16 Nisan Terazi Dolunayı

Dolunay enerjileri biraz gerginlik yaratır, ancak Evrenin bizi bırakmamıza, kontrolü bırakmamıza ve artık taşımak istemediğimiz şeyleri ortadan kaldırmamıza izin veren destek dalgaları gönderdiğini bilin. Hayatınızda yüzeye köpüren bir şey varsa, Dolunayın aydınlatıcı enerjilerinin işlerini yapmasına izin verin. Önümüzdeki günlerde, gerginlikler yatıştıkça ve olayları daha net bir şekilde görebildikçe, nasıl ilerleyeceğinizi bileceksiniz. Tüm bu enerjinin üzerinde çalışmak için topraklanmış kalın ve yanıt vermek ile ortaya çıkmak, sınırlar koymak ve enerjinizi korumak arasında bir denge oluşturmak için Terazi enerjilerini kullanmaya çalışın.

19 Nisan Boğa Sezonu Başlıyor

Ateşli Koç Mevsiminden çıkıp dünyevi Boğa mevsimine giriyoruz. Koç'tan Boğa'ya geçiş yaptığımızda, Koç Güneşi altında ektiğimiz tüm ilham tohumlarını alabilir ve şimdi onlarla ilgilenmeye, onları beslemeye ve büyümelerine yardımcı olmaya başlayabiliriz. Boğa Mevsimi, bir rutin oluşturmamızı, işimizde metodik olmamızı ve bolca öz bakımımızı destekliyor! Hayatınızda zevk için zaman ayırın.

28 Nisan - Venüs Neptün Balık burcunda kavuşuyor

Aşk Tanrıçası Venüs, Balık burcunda Neptün ile aynı hizadadır. Bu genellikle yılda bir kez olur ve romantizm, yaratıcılık ve ruhsal gelişim için güzel bir enerjidir. Bu enerjiyi öz bakım, sevilen biriyle geçirmek ve su kenarında yeniden şarj etmek için kullanın.

29 Nisan- Oğlak burcunda Plüton Retrosu Başlıyor

Plüton retroya girer ve geri harekette olan büyük gezegenlere sahip olmama büyümüze son verir. Plüton retrosu süptil bir enerjidir, ancak gücümüzü nasıl vermeyi ya da elimizde tutmayı seçtiğimizi düşünmemizi sağlar. Bu Plüton retrosu altında, Ekim 2021'den bugüne kadar olan dönemi ve yaşamlarımızda yeni bir güce adım atmaya nasıl çağrıldığımızı gözden geçirmeye davet ediliyoruz. Yeterince adım atmadıysak, kendimizi bu sıçramayı yapmak zorunda bulabiliriz. Plüton ayrıca ölüm ve yeniden doğuş döngülerini de yönetir, bu yüzden bu enerjiyi nasıl büyüdüğünüzü ve bu zamandan beri hayatınızda meydana gelen tüm küçük ölümleri ve yeniden doğuşları yansıtmak için kullanın.

30 Nisan Boğa Yeni Ay Güneş Tutulması + Venüs Jüpiter Balık Burcunda

2022 yılının ilk tutulması Boğa burcunda gerçekleşiyor. Bu Tutulma ile aynı zamanda, Boğa burcunun yönetici gezegeni Venüs, Jüpiter ile aynı hizaya geliyor. Bu olumlu bir alâmettir ve parlak yeni fırsatları ve gümüş astarları gösterir! Ay zorlu geçtiyse, bu Tutulma enerjisi bir güneş ışını sunar. Tutulmalar, ruh evrimimizin bir sonraki bölümüne hızlanmamıza yardımcı olan portallar olarak görülebilir. Bu Tutulma altında yeni kapılar aralanabilir ve kendimizi asla hayal etmediğimiz fırsatlarla karşı karşıya bulabiliriz. Bu, tezahür çalışması için bir güç günüdür, aynı zamanda Evrenin sakladığı her şeye güvenmek ve ona açık kalmak için bir güç günüdür. Titreşiminizi yüksek tutun ve Evrenin aynı şekilde yanıt vermesine izin verin.

Düşmanlığı asla unutmayan 3 burç! Kin ve öfke engel oluyor

Nisan ayında paradan yana şanslı 3 burç! Onlar kazanacak