İşte Zerrin Özer'in kilo verme sırrı! 109 kilodan 76'ya düşüren diyet...

Zerrin Özer zayıflama sürecinin ardından tığ gibi oldu. Ünlü şarkıcının 33 kilo vermesi, zayıflamak isteyen pek çok kişinin de dikkatini çekti. Diyet sayesinde fazlaca kilo verebilen ünlü şarkıcı, sırrını da paylaştı. İşte Zerrin Özer'in kilo verme sürecinde kullandığı diyet ile ilgili detaylar…

Zerrin Özer kilo verme sürecinin ardından 109 kilodan 76 kiloya düşmeyi başardı. Ünlü şarkıcının 33 kilo vermesi, zayıflamak isteyenlerin de dikkatini çekti. Uyguladığı diyet formülü sayesinde 6 ay içerisinde tığ gibi olmayı başaran Zerrin Özer, zayıflama sırrını da açıkladı.

ZERRİN ÖZER'İN ZAYIFLAMA SIRRI

Zerrin Özer, diyet formülünü harfiyen uygulayarak düzenli beslenme alışkanlığını devam ettirdi. Ayrıca kilo verme sürecini tamamlayabilmek için her gün hoca eşliğinde spor çalışmaları da gerçekleştirdi. Kilo ölçüm analizlerine istinaden yönlendirilen Zerrin Özer, spor aletleri ile koşu bandını da kilo verme sürecinde kullandı. Uyguladığı diyet formülünün yanı sıra günlük 1 saat koşu bandını da kullanan Zerrin Özer, haftanın 3 günü spora devam etti.

KİLO VERME SÜRECİNDEKİ DİYET

Kilo verme sürecinde katı bir diyet uygulamayan Zerrin Özer, ağırlıklı olarak sebze, bol yeşillik, az yağlı protein ve bakliyat tüketti. Bazı sabahlarda ise müsli, yoğurt ya da yağsız süt eşliğinde kahvaltısını yaptı. Kilo verme sürecinde uyguladığı diyet formülünden sıkılmamak için bazı zamanlar çavdar ya da buğday ekmeği de tüketen Zerrin Özer, diyet için tükettiği besinlerden bazılarını da açıkladı.

Ünlü şarkıcının kilo verme sürecinde tükettiği besinlerden bazıları şu şekilde;

  • Bakliyat, sebze, bolca yeşillik ve az yağlı protein.
  • Kuru kayısı.
  • Kahvaltı esnasında yoğurt ya da yağsız süt.
  • Her gün tüketilmesi için bitki çayı ve sıcak su (günde 4 bardak yeşil çay).
  • Tarçın, zencefil, zerdeçal ve keten tohumu.
  • Tam buğday ya da çavdar ekmeği.