İş ve aşk fırsatları ayaklarına geliyor! Yengeç, Koç, Teraziler için döngü yeni başlıyor...

11 Ekim 2023 günlük burç yorumları merak ediliyor. Uzman Astrolog Özlem Recep bugün burçları bekleyen şanslı fırsatları kaleme aldı. Burçlar pek çok açıdan şanslı hissedebilir. Peki 11 Ekim günü burçları neler bekliyor? İşte yanıtı...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

12 burç için şanslı fırsatlar çok yakında. Aslan maddi ve kariyer açısından yolunu buluyor. İkizler sağlık sıkıntılarını aşıyor. Peki 11 Ekim 2023 günlük burç yorumlarında neler var?

11 EKİM 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç: Sevgili Koç, iş fırsatlarını iyi değerlendirmelisin. Maddi kaynakları arttırmak, alamadığın ödemeleri toparlamak için şans akşam vakitlerinde senden yana olacak.

Boğa: Sevgili Boğa, aşk hayatında hakkına girilen konular sarılacak. Beraberliğinde birbirinize kenetlenerek yol alacaksınız. Tek başınaysan ve birini sadece tanımak istiyorsan aradığın soruların cevapları karşında olacak.

İkizler: Sevgili İkizler, sağlığınla ilgili sıkıntı yaşıyorsan toparlayacağın günlerden geçmektesin. Ailenden alacağın destek seni çok mutlu edecek. Hakkına girilen konularla ilgili korunuyorsun, arkana yaslan ve tadını çıkart.

Yengeç: Sevgili Yengeç, telefon trafiği mi desem yoksa organizasyon planlaması mı? Eğlenmek senin de hakkın ama bu defa sanki ismin dilden dile dolanıp duyuracaksın.

Aslan: Sevgili Aslan, maddi kaynaklarının doğru kariyer planlamasıyla birlikte yoluna girdiği önemli bir gün. Gelen paranın elinden gitmemesi için kimseyle paylaşmazsan iyi olabilir. Yükselişe geçecek olan kariyer planları için fırsatların alt yapısını yapmak iyi olacaktır.

Başak: Sevgili Başak, şansını yanına alarak ilerlemen oldukça önemli. Biraz gizli, biraz ketum ol ama bil ki ilahi sistem sana yardım ediyor. Kimse bilmesin sen projelerini, yurt dışı, medya ve ticaret alanında yapman gerekenleri yapman iyi olacak. Uzak yolculuk planları gündeminde.

Terazi: Sevgili Terazi, özel hayatının hareketlendiği bir gün. Yaşadığın gelişmeler bırak sende kalsın kimseye anlatma ki dilden dile yayılmasın. Arkandan dönen dolaplar her neyse farkına varacaksın.

Akrep: Sevgili Akrep, ev almak, evini yeniden kiraya vermek ya da kira artışı yapmak için fırsatların oluşabilir. Bazı Akrep burçlarıysa çürümüş beraberlik ve toksik insanlardan kurtulacak. Hayatına çekeceği o kişiye hazırlık yapacak.

Yay: Sevgili Yay, iş hayatın için önemli sayılabilecek gelişmeler seni mutlu edecek. Yer değişikliği planı yapabilir, ilişkilerindeki problemleri çözmek için çevreni kullanabilirsin

Oğlak: Sevgili Oğlak, akşam vakitleriyle birlikte şansın ta kendisi sensin. Yeter ki geçmişe takılı kalma, değer görmediğin kimseyi tekrar tekrar düşünme ve seni yormalarına izin verme. Aşkta da işte de hak eden kimse onunla olman önemli.

Kova: Sevgili Kova, ailenden destek alacağın konular gündeminde olacak. Evini, işini ve özel hayatını dengeye getirmek ellerinin ucunda.

Balık: Sevgili Balık, özel hayatında zorlandığın ne varsa çözüm yollarıyla birlikte seninle olacak. Bugün alacağın itiraflara hazırlıklı ol. İş hayatın açısından çevrenin yardımıyla gelişen tekliflere de kalbini açmalısın