İş hayatında sevilmeyen 3 tip

İş hayatında birbirinden farklı insanlar vardır. Fakat sevilmeyen tiplerin genelde özellikleri hep ortaktır. İşte iş hayatında sevilmeyen 3 insan tipi…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

İş hayatında sevilmeyen tiplerin özellikleri genelde aynıdır. Her insan farklı yeteneklerle ve özelliklerle yaratılmış. Hepimiz bunun bilincindeyiz. Fakat bazıları var ki birileri hep onları idare etmek durumunda kalır. Peki, kim onlar? Gelin birlikte bakalım...

1. SÜREKLİ İDARE EDİLMESİ GEREKEN TİPLER

Bu kişileri memnun etmesi zordur. Her zaman kendilerinin farklı ve özel olduğunu düşünürler. Buna göre de herkesin öyle davranmasını isterler. Bir başarı yakaladığında bunu suistimale çevirmeyi iyi bilirler.

2. İŞ YAPMAYIP DAĞ DEVİRENLER

İş hayatında bazıları gizli kahramandır, bazıları ise kendini iş yapıyor gibi göstermeyi iyi başarır. Acı olan genelde şu olur patronlar bu kişileri fark eder ama bir şey yapmaz. Çünkü başarılı olanların zaten gaza ihtiyacı yok gibi düşünürler. Dağ devirenler ise kamufle olup gittiği yere kadar işlerini yürütürler.

3. DÖRT AYAK ÜSTÜNE DÜŞENLER

Bazen siz ne kadar çabalarsanız çabalayın yaptığınız iş görünmez. Ama bazıları o kadar şanslıdır ki ayda yılda bir iş yapar o da aylarca konuşulur. Bu tipler iş arkadaşları tarafından hiç sevilmez.

Ender Saraç'tan hafta sonu diyet bozanlara 3 öneri! Zayıflatıyor

Genç erkeklerde daha fazla görülüyor! FoMO'ya dikkat