İrem Derici tığ gibi oldu! İşte 2 haftada 9 kilo vermenin sırrı...

İrem Derici, uyguladığı diyet sayesinde adeta 20'li yaşlara geri dönmeyi başarmıştı. Nitekim 2 hafta içerisinde 9 kilo vermeyi başaran ünlü şarkıcı, tığ gibi oldu. Magazin dünyasında zayıflaması ile adeta yankı uyandıran İrem Derici'nin kilo verme sırrı da belli oldu. İşte detaylar…

İrem Derici, 3 yöntemde tığ gibi oldu. Kilo verme sürecinden sonra gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı, tığ gibi görünen hali ile pek çok insanın beğenisini de kazandı. Nitekim İrem Derici, uyguladığı diyet ile 50 kiloya kadar düştü.

İREM DERİCİ'NİN DİYET SIRRI

İrem Derici'nin kilo verme sürecinde 3 yöntem dikkat çekti.

Arpa suyu diyeti.

Belirli bir düzeyde su tüketimi.

Chia tohumu.

Kilo vermek için adeta aç kalmayı bile göze alabilen İrem Derici, yaptığı diyet ile kısa süre içerisinde sonuç aldı. Bunun yanı sıra diyet esnasında kuru kayısı ve çiğ badem tüketen İrem Derici, aç kaldığı zamanlardaki kaybettiği enerjiyi geri de topladı.

TOPLAM 20 KİLO VERMEYİ BAŞARDI

İrem Derici, yaptığı diyet ile 2 hafta içerisinde 9 kilo vermeyi başarmıştı. Devamında ise 20 kilo daha vermişti. Ayrıca kilo vermek için adeta aç kalmayı bile göze alabilen ünlü şarkıcı, gün içerisinde aldığı takviyeler sayesinde enerjisini de korudu.

Chia Tohumu: Salatalara, soslara ve içeceklere kolay bir şekilde eklenebilen chia tohumu, diyet yapanlar tarafından kısa süre içerisinde kullanılmaya başladı. Ancak bazı uzmanlar bu tohumun kilo verme ile ilgili olan ilişkisine şüpheli yaklaşıyor.

Arpa Suyu: Arpa suyu tarifini uygulayanlar yumurtayı, hazır gıdaları ve unlu yiyecekleri tüketmiyor. Ayrıca arpanın tokluk hissi sağlayabilmesi, hızlı zayıflattığını düşündürebiliyor.

İrem Derici'nin diğer yöntemi ise su tüketimi. Nitekim ünlü şarkıcı günlük 2,5 litre su tüketmeye özen gösteriyor.