İngiliz Kraliyeti'ne kafa tutan gelin Meghan Markle'ın belgeselde seçtiği kıyafet bomba etkisi yaptı!

Tüm dünyanın yakından takip ettiği İngiliz Kraliyeti'nin olaylı gelini Meghan Markle'ın belgesel çekimlerinde tercih ettiği kıyafetler bomba etkisi yaptı. Meghan Markle oyunculuğunu konuşturduğu çekimlerdeki dikkat çeken detaylar izleyenleri şaşırttı. İşte Meghan Markle'in kıyafet geçmişi...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Prens Harry ile evlenmesinden sonra tüm dünyanın ilgi odağı olan Meghan Markle, tercih ettiği kıyafetlerle gündem oldu. Netflix'te belgesel çekimine katılan Meghan Markle, giydiği beyaz kıyafetlerle dikkatleri dağıttı. İngiltere Kraliyeti'nin kabul edilmeyen gelini olan Meghan Markle, algı yaptı.

BEYAZ KIYAFETLE ALGI YAPTI!

Beyaz kıyafet giyen Meghan Markle, masum olduğunu gösterdi. Hayranlarının dikkatinden kaçmayan beyazlar içindeki Meghan aynı zamanda sade makyaj ve düz bir saç stili seçti. Kraliyet ailesinden ayrıldıktan sonra mahremiyetini gözler önüne sermekten çekinmeyen Meghan Markle, tercih ettiği kıyafetlerin ucuz olması ise bir diğer dikkat çeken detay oldu. Modayı yakından takip eden ve renklerin algısını iyi bilen Meghan'ın stili eleştirilere neden oldu.

MEGHAN MARKLE'IN KIYAFET GEÇMİŞİ

Kraliyet'e ilk gelin olarak girdiği yıl biraz daha kapalı giyinen Meghan Markle, oyunculuğunun özgürlüğünü yıllar içinde gösterdi. Yeniden diz üstü ve açık kıyafetler tercih eden Markle, bu kez normal bir vatandaş gibi giyinmesi izleyiciler tarafından samimi karşılanmadı. Yıllar için de moda dünyasına yön veren bir isim olmayı başardı.

Kilolu olan Meghan, kıyafetlerini genellikle parçalı giyimden yana kullandı. Elbise tarzını sık kullanan Meghan, uzun seyahatlerde ise pantolon gömleğinden de vazgeçmedi.

Vücut proporsiyonuna uygun giyinen ve bu konuda oldukça başarılı olan Meghan Markle, Kraliyet'e olduğu sürece onların tarzına net bir biçimde uymaması ancak ofis şıklığı kombini tercih etmesi çok beğeniliyor. Meghan önceleri eltisi Kate Middleton gibi giyinse de şimdilerdeki sıradan tarzı olayı tamamen değiştirdi.

2023 yılına damga vuracak çanta modelleri! Her anınıza eşlik edecekler

Babaanne ayakkabısı moda oldu! İşte kombinlerin yeni gözdesi loafer