İnce kırışıklıkları açan kayısı kürü! En az 10 yıl gençleştiriyor: Cildi ütülüyor

İnce kırışıkları açan kaysı kürünü ağız yoluyla tüketin. Kayısı kürü bağırsakları çalıştırırken aynı zamanda ciltteki lekeleri de siliyor. Bu doğal kür nasıl yapılır?

İBRAHİM SARAÇOĞLU'NUN GENÇLEŞTİREN CİLT KÜRÜ NASIL HAZIRLANIR?

İbrahim Saraçoğlu'nun önerdiği kayısı-elma kürü, cildi doğal yollarla nemlendiren, besleyen ve canlandıran bir bakım sunuyor. Kimyasal içeriklerden uzak, tamamen doğal malzemelerle hazırlanan bu kür, cilt problemlerini hafifletmek ve sağlıklı bir cilt görünümü elde etmek için oldukça ideal. Düzenli kullanımla ciltteki lekeleri azaltır, cildi nemlendirir ve doğal bir parlaklık sunar.

Saraçoğlu'na göre bu karışım cildi en az 10 yıl gençleştiriyor. İşte tarife ilişkin detaylar...

Malzemeleri

1 adet orta boy tatlı elma

2-3 adet olgun kayısı

1 bardak su

Yapılışı

Elma ve kayısıları iyice yıkayın ve kayısıların çekirdeklerini çıkartın.

Elmanın kabuğunu soyun, kayısıları küçük küçük doğrayın ve tavaya alın.

Üzerine bir bardak su ekleyin ve kaynamaya bırakın.

Kaynama başladıktan sonra kısık ateşte 5 dakika pişirin.

Karışımı ocaktan alıp soğumaya bırakın.

Soğuyan karışımı blenderdan geçirerek pürüzsüz bir kıvam elde edin.

Karışımı ağzı kapalı bir şekilde bir kaba alıp buzdolabında saklayın ve maksimum birkaç gün içerisinde tüketmeye özen gösterin.