İltihabı dışarı akıtan karışım! Sirkeyle yoğurun ve şişliğe sürün

Vücudun farklı yerlerinde oluşan iltihaplar ağrıya ve şişliğe neden olabilir. Özellikle tedavi edilmeyen iltihaplar vücudun hareket etmesine izin vermez. İltihaplı eklemlere sirkeyle ilaç hazırlayabilirsiniz. İltihabı akıtan ilaç tarifi haberimizde...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Eklemlerdeki iltihaplar vücudun hareketlerini kısıtlar ve ağrıya neden olur. Bu yüzden ya doktora gitmek ya da iltihabı akıtmak gerek. Evde kendinizin hazırlayabileceği ilaç tarifleriyle iltihabı akıtabilirsiniz. Eklem ağrısını giderecek ilaç tarifi hazırladık. Aidin Salih'in tıp kitabından derlediğimiz tarife göre sirke ve ısırgan otu iltihabı akıtıyor.

İLTİHABI AKITAN SİRKELİ TARİF

Taze veya kuru ısırgan otu ezilerek sirkeyle yoğrulur. Yağlı kağıda sürülerek iltihaplı ekleme veya iltihaplı şişliğe sarıp sabitleştirilerek 10-12 saat bekletilir.

İLTİHABI AKITAN SARIMSAKLI TARİF

Her akşam bir baş sarımsak dövülür, bir tatlı kaşığı öğütülmüş çemen otu ve bal ile iyice karıştırılıp macun haline getirilir.

İltihaplı ve ağrıyan eklemlere sürülüp, üzerine yağlı kağıt konur ve bantlanır. Dayanabildiği kadar bekletilir. Eklem üzerindeki deride açılma olur ve iltihap dışarı akar.

1 fincanı 1 kutu ilaca bedel, kilosu 400 TL! Ateş düşürücü, ağrı kesici baharat