İlk aşkını unutamayan 3 burç

İlk aşk unutulur mu unutulmaz mı tartışması sürüyor. Aşk dağları deldiren insanı olmadığı bir kişiliğe çeviren aşkın bir duygu. Peki ilk aşkını unutamayan burçlar hangileri? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık... İşte ''Mazi kalbimde yaradır.'' diyen 3 burç...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

İlk aşk insan hayatının unutulmazlarından biridir. Aşk kimisi için birden fazla yaşanırken kimisi için ilk ve son olarak yaşanır. Peki ilk aşkını unutamayan burçlar hangileri? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık... İşte "Mazi kalbimde yaradır." diyen 3 burç...

İLK AŞKINI UNUTAMAYAN 3 BURÇ

YENGEÇ: Fil hafızalı Yengeç burcu için unutmak çok zor. Yengeç ne kadar canı yansa da unutmak yerine yaralarını deşmeyi tercih eder. Acıya aşık Yengeç'ler ilk aşkını unutamayan burçlardan biri.

KOVA: Duygusal Kova'lar ilk aşklarına bir ömür sadık kalırlar. Kova burcu insanı aşkını efkarına katar. İlk aşkının yüzünü ilk gün gibi hatırlar.

KOÇ: Koç'lar için çapkın deseler dahi Koç burcunun gizli vefası onu ilk aşkına sımsıkı bağlar. Koç burcu insanı ilk aşkını unutmaz. Olur da bir yerde karşılaşırsa yıllar geçse dahi kalbi çarpar.