İlişkilerde tartışmadan sonra rahatlatan 3 davranış

İlişkilerde tartışmak her ne kadar çıkar yol olmasa da kaçınılmaz oluyor. Çünkü çiftler arasında mutlaka fikir ayrılığı oluyor. Peki, tartışmadan sonra ne yapıyorsunuz? İşte ilişkilerde tartışmadan sonra rahatlatan davranışlar…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

İlişkilerde çiftlerin fikir ayrılıkları zaman zaman tartışmaya dönüşür. Tartışmanın ardından herkesin kendini rahatlatma biçimleri vardır. Kimi dışarı çıkar kimi hiçbir şey olmamış gibi televizyon izler.

Fakat gerçek olan bir şey var ki o da ilişkilerde tartışmadan sonra düşünmek... İşte tartışmadan sonra rahatlatan davranışlar...

1. Sessiz kalmak ve düşünmek: Egonuzu bir kenara bırakın. Hayat kısa ve hiçbir şey geri alınmıyor. Kendi haklılığınızı kafanızda tarttıktan sonra karşı tarafla ilgili empati kurun.

2. Duş almak: Su sesi sakinleştirir. Hem vücuda iyi gelir hem de psikolojik olarak iyi gelir. Ağlayın, konuşun... Ama akan suyla birlikte yükünüzü de hafifletin.

3. Geçmişteki güzel şeyleri düşünmek: Bu dünyadaki en güzel şey güzel anılardır. Geçmişi film gibi geri sarın. Suçlu aramadan telafi etmeye çalışın.

Güneş yanığını iyileştiren besin! Acıyı ve ağrıyı alıyor...