İlişkilerde ''Ondan kopamıyorum'' diyen erkeklerin 3 özelliği

İlişkilerde zaman zaman karşı tarafa duyulan sevgi sorgulanır. Siz sevemiyorsunuzdur ama karşınızdaki hiç vazgeçmiyordur ya da tam tersi durumda olabilir. Peki, bu durumun sebebi ne? Gerçek sevgi mi yoksa takıntı mı? İşte ilişkilerde ''Ondan kopamıyorum'' diyen erkeklerin 3 özelliği...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

İlişkilerde bazı erkeklerin sevgisini sorgulamak oldukça zordur. Çünkü siz ne yaparsanız yapın vazgeçmek bir türlü mümkün olmaz. Uzun yıllık evliliklerin sırrı olarak her ne kadar "vazgeçmemek" gibi görünse de durum o kadar kolay değil. Peki, bir kadın istemiyorsa bir erkek neden bir türlü vazgeçmeyi başaramaz? İlişkilerde "Ondan kopamıyorum" diyen erkeklerin 3 özelliğini bir araya getirdik.

1. Karşı cinse duyulan sevgiyle takıntıyı birbirine karıştırmak: Şiddet olaylarının bir çoğu bu takıntılardan kaynaklanıyor ve bunların altında yatan sebepler genelde psikolojik sorunlara dayanıyor.

2. Gizli hayranlık: Bazı insanların "kopamıyorum" demesinin altında gizli hayranlığı yatar. Bu kişiler içten içe karşısındakinden vazgeçemez.

3. Kıskançlık: Bazı insanlar "Benim yanımda olmasın ama başka kimsenin yanında da olmasın" mantığından çok uzaklaşamaz. Bu durum hem ilişkileri yıpratır hem de karşı cinsin saygısını azaltır. Bu düşünce kimseye bir şey kazandırmadığı gibi iki tarafı da mutlu etmez.

Aşk Mantık İntikam'da hangi karaktersiniz? Aşk Mantık İntikam testi

2022'nin en trend 10 kaban modeli

Evde saç boyamak kimler için tehlikeli?