İlişkilerde en sıra dışı 3 burç

İlişkilerde sıra dışı olmak ve karşısındakini şaşırtmak heyecanlı bir birlikteliği beraberinde getirir. Tabii bu sıra dışı olma durumunu kendi lehine çevirenler şanslı. Peki, kimler sıra dışı? Kimler daha çılgın? İşte en sıra dışı 3 burç...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Sıra dışı olmak denilince farklı fikirler akla gelir. İlişkileri besleyen bu fikirler birlikteliğe bazen heyecan bazen de özgürlük katar. Çünkü sıra dışı sürprizler duyguları genelde ayakta tutar. Peki, kimler böyle? Henüz partnerini seçmeyenler için ilişkilerde en sıra dışı 3 burcu bir araya getirdik. İşte "Kimler daha çılgın?" sorusunun cevabı...

Akrep: Bir Akrep duyduğu her şeyi kullanacağı günü iyi bilir. Bazı durumlarda beklenmedik çözüm önerileri ve fikirleriyle karşısındakini şaşırtmak Akrebin klasik özellikleridir. Özellikle sıra dışı hediye seçme konusunda üstlerine yoktur.

Kova: Sıra dışı olan Kovalar orijinal fikirlerin sahibidir. Yeni tasarımlar, çizgiler, dekorasyon ve kıyafet fikirleri Kovalardan sorulur. Hiç beklemediğiniz bir anda bir Kovanın büyüsüne kapılabilirsiniz.

İkizler: Son trendleri çok iyi takip eden İkizler her şeyden çabuk sıkılıyor gibi görünse de bazı durumlar karşısında pratik fikirleriyle sıra dışı olmayı başarır.

Kadınları ikna eden 5 sihirli cümle

Masumlar Apartmanı'nda hangi karaktersiniz?

5 soruda tekliflere olan tepkinizi ölçüyoruz

Hangi mevsimin insanısınız?