İlişkilerde kavgacı 3 burç!

Hepimizin hayatında; dik başlı, asi, inatçı, kaostan beslenen ve sürekli kavga çıkaran biri ya da birileri olmuştur. Bir kez karar verdikten sonra, onları olayları farklı görmeye ikna etmeye çalışmak, deveye hendek atlatmaktan çok daha zordur üstelik! İşte, ilişkilerinde sürekli çatışma halinde olan, kavgacı 3 burç.

aksam.com.tr/Mor Papatya

Alışkanlıklara ve inançlara sıkıca tutunan, sürekli eleştiren, kolayca kavga çıkaran, tabir-i caizse kaosun beslediği insanlar, her daim yakınımızda olmuştur. Hatta belki biz de onlardan biriyiz. Astrolojinin bıraktığı izlerin adımları ve inatçı, kavgacı, çatışmaya açık 3 burç haberimizde...

KOÇ BURCU

Süper kahraman enerjisine sahip olan Koç burcu insanı, kibirli ve agresif olabilir. Alt etmek ve başa çıkmak doğalarında vardır ve bunun için kavga çıkarmaktan geri durmazlar. Basit bir anlaşmazlıkta bile dürtüsel bir adımla kaos çıkarabilir ve gemileri yakmaktan geri durmazlar!

BOĞA BURCU

İnatçı, hırslı ve kıskançtır Boğa burcu insanı ve kolayca sinirlenebilir. Sinirlendiğinde gözü hiçbir şey görmez ve inadından kolay kolay vazgeçmez. Dediğim dedik ve ısrarlı duruşu, elde etmeye yöneliktir. İstediği olmadığında ya da eleştirildiğinde gözlerini kısacak ve lafını esirgemeyecektir!

İKİZLER BURCU

Kaosu karınlarında taşır İkizler! Öfkesi aralıklı olsa da, kelimelerle ve bitmek tükenmek bilmeyen eleştirileriyle, çatışmaları büyütmekte üstlerine yoktur. Kendilerinin sahip olduğu pratik zekaya karşılık bulamadıklarında bile huysuz ve tartışmaya açık olacaklardır.

Saman altından su yürütürler! En sinsi 3 burç

Hangi burcu ne bunaltıyor? Tek cümleyle 12 burcun stres kaynağı!