İlişkilerde karşınızdakinin zehirli partner olduğunu gösteren 3 işaret

İlişkilerde zehirli partner dediğimiz insanların özelliklerini bir araya getirdik. Bu kişiler kendilerini her ortamda belli eder. İşte ilişkilerde dikkat edilmesi gereken 3 işaret…

İlişkilerde bazı özellikler çiftleri çıkmaza sürükler. Oysa her özellik zamanla değiştirilebilir veya ihtiyaç hâlinde tedavi edilebilir. Bu kişilere zehirli partner de diyebiliriz. İşte partnerinizle ilgili düşündürecek 3 işaret...

İLİŞKİLERDE 3 ÖZELLİĞE DİKKAT

1. Bencillik

Bazı insanlar dünyanın kendi etrafında döndüğünü hisseder ve geri kalan her şeyi 2. Sıraya koyarlar. İşlerine geldiği gibi hareket ederler. Bencil olduklarından, toksik insanlar başkalarının duygularını okumaktan acizdirler.

2. Kontrolcülük

Bazı insanlar partnerinin ne giydiğinden nasıl davrandığına ve kiminle takıldığına kadar her şeyi yönetmek ister. Genelde toksik insanlar böyledir. İlişkilerde kontrolleri ve sahiplenilmeleri aynı zamanda güvensizliklerinin sonucudur. Partnerleri gözden kaybolursa onları kaybedeceklerine inanırlar.

3. Öfke

Zehirli insanlar genellikle çok öfkelidir. Herhangi bir şeye sinirlenebilirler. Her şeyi kontrol etmeleri onları küçük şeylerde bile sinirlendirmeye yeter.

Nadide Sultan'dan annelikle ilgili samimi itiraf: Çılgınca bir şey yapmak istiyorum

Yasemin Özilhan'ın gençleştiren smoothie tarifi! İçinde yok yok

Osman Müftüoğlu öneriyor! Limonlu suyu ılık ve sabah aç karnına için çünkü...