En kıskanç 5 burç! Onlar insanı çıldırtır

İlişkilerde kıskanç burçlar hep olay olur. Onların kıskançlık ünü sınırları aşmıştır. Astrolojiye göre, bazı kıskanç burçların kişilerarası ilişkilerinde kıskançlığı bir araç, hatta bir silah olarak kullanma olasılıkları daha yüksek olabilir. İşte ilişkilerde en kıskanç 5 burç...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolojiye göre ilişkilerde bazı burçların kıskançlık seviyeleri diğerlerinden daha fazla. İlişkilerde kıskanç burçların özellikleri saymakla bitmez.

Astrolojiye göre, bazı kıskanç burçların kişilerarası ilişkilerinde kıskançlığı bir araç, hatta bir silah olarak kullanma olasılıkları daha yüksek olabilir. Kıskançlık yaygın bir insani duygu olsa da, tezahür etme şekli kişiden kişiye önemli ölçüde farklılık gösterebilir ve çoğunlukla kişinin burcundan etkilenir. İşte en kıskanç 5 burç ve özellikleri...

EN KISKANÇ 5 BURÇ

Kıskanç burçlar denilince akla gelen isimler belli. Fakat astrolojiyle ilgilenenler için kıskanç burçların özelliklerini bir de bizden dinleyin istedik.

Akrep

Kıskanç burçlar listesinin başını Akrep burcu çekiyor. Tutkusuyla meşhur Akrep burcu duygularını derinden ve yoğun yaşar. Kıskançlıkları, ihanete uğrama korkularından ve partnerlerinin derin, sarsılmaz sadakatine duydukları ihtiyaçtan kaynaklanır. Bir Akrep ile ilişkiniz varsa, onun çok fazla güvence istediğini ve kolayca güvenmekte zorlandığını fark edebilirsiniz. Tutkulu doğaları onları harika aşıklar yapar, ancak kıskançlıkları bazen biraz bunaltıcı olabilir.

Boğa

Her şeyden önce istikrara ve güvenliğe değer veren Boğa burcu sahiplenicidir. Bu toprak burcu sevdiklerini hayatlarının hayati bir parçası olarak görür ve güvenlikleri tehlikeye girdiğinde kendilerini tehdit altında hissedebilirler. Boğa, kıskançlığı kendi bölgesini savunmanın ve ilişkilerinin istikrarlı kalmasını sağlamanın bir yolu olarak kullanabilir. Bununla birlikte, sahiplenmeleri genellikle derin bağlılıklarının ve ilişkilerini koruma arzusunun bir işaretidir.

Aslan

Güneş tarafından yönetilen Aslan, ilgi odağı olmayı sever ve gölgede bırakıldığını veya ihmal edildiğini hissederse kıskanabilir. Kıskançlıkları genellikle güven eksikliğinden ziyade zedelenmiş egodan kaynaklanır. Eğer bir Aslan burcuyla çıkıyorsanız, ona takdir ve hayranlık göstermek kıskançlığı uzak tutmanıza yardımcı olabilir. Aslanların cömert ve sıcak kalpli olduklarını ve kıskançlıklarının genellikle sadece değer verildiğini ve sevildiğini hissetme ihtiyacından kaynaklandığını unutmayın.

Yengeç

Yengeç, sevdikleriyle derin duygusal bağlar kuran oldukça hassas bir burçtur. Terk edilmekten korkarlar ve kıskançlığı partnerlerinin bağlılığının derinliğini ölçmenin bir yolu olarak kullanabilirler. Eğer bir Yengeç partneriniz varsa, muhtemelen kalplerini kollarında taşırlar ve bu da onları kolayca incinmeye yatkın hale getirir. Bir Yengeç burcunun kendini güvende hissetmesini sağlamak için sürekli güvence ve duygular hakkında açık iletişim çok önemlidir.

Balık

Son olarak, empatisi ve derin duygusal deposuyla bilinen bir su burcu olan Balık da oldukça kıskanç olabilir, ancak kıskançlıkları genellikle daha içselleştirilmiş durumdadır. İdeal aşkı hayal ederler ve bir ilişkinin nasıl olması gerektiğine dair vizyonlarını bozan herhangi bir şey tarafından tehdit altında hissedebilirler. Balıklar kıskançlıklarını her zaman açıkça ifade etmeyebilirler ancak bu onların ruh hallerini ve duygusal sağlıklarını etkileyebilir.