İlişkilerde duyguları aniden değişen 3 burç

İlişkilerde bazı burçların ani duygu değişimleri partnerleri çileden çıkarır. Bu kişiler genelde kararsızlıklarıyla meşhurdurlar. İşte ilişkilerde duyguları aniden değişen 3 burç...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Duygular her zaman kontrol altına alınamaz fakat ilişkilerde duygu değişimi çok da sevilmeyen bir özelliktir. Peki, kimler ani duygu değişimi yaşar? Kimler bu değişimlerden dolayı bir türlü bağlanamaz?

DUYGULARI HIZLI DEĞİŞEN 3 BURÇ

İKİZLER BURCU: Kararsızlığıyla meşhur İkizler burcu birine tam anlamıyla bağlanamaz. Onun için ikinci şık mutlaka vardır. İkizler burcu hayat enerjileri hiç düşmeyen, rutin yaşam tarzlarına hep yenilik katan, baştan sona anı değişimler yapabilen pozitif insanlardır. Hem zihinsel hem de fiziksel açıdan sürekli hareket halindedir. Devamlı yeni konulara ilgi duyarlar, bu yüzden de karasızlık yaşarlar.

BALIK BURCU: Su grubu olan Balık burcunun duyguları hızlı değişir. Çok mutlu göründüğü bir an küçük bir şey yüzünden köşesine çekilebilir. Nedenini de mümkün olduğunca belli etmemeye çalışır. Zamanla su gibi nereye akacağı belli olmayan duygularına uyum sağlamayı öğrenebilir. Bu, duygularını kontrol altına alma anlamına gelmez.

BAŞAK BURCU: Özgür bir yapısı olan Başak burcunun duyguları hızlı değişir. Başak burcu, kolay beğenmeyen ve aşırı titiz bir yapıya sahip olduğundan istediği bir şey olmadığında ruh hâli aniden değişebilir.

Doğuştan babacı 3 burç

Burcuna göre hangi alanda zengin olabilirsin?

Ebru Şallı'nın yağ yaktıran sabah detoksu tarifi