İlişkilerde aşka saplantılı 3 burç! Takıntılı ve tutkulular

Her burçta aşk algısı farklıdır. Bazıları kavuşamadığı aşkıyla köşeye çekilir bazıları da aşkını saplantılı hâle getirir. Peki, hangi burçlar böyle? İşte aşka saplantılı 3 burç…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

İlişkilerde burçların aşka bakış açısı da aşkını sahiplenmesi de farklıdır. Hangi burcun aşkına sahip olacağı hangi burcun aşkından hemen vazgeçeceği çok belli olmasa da karakter özelliklerinden bir varsayım yapılabilir. Burçların aşk durumunu bir araya getirdik.

AŞKINA TAKINTILI 3 BURÇ

Kova burcu: Özgürlüğüne düşkün burçlardan biri olan Kovalar fazla aşk boğmalarına gelemez. Kova burcunun aşkını kazanmak zordur. Bu yüzden doğru kişiye bir türlü inanamazlar ve beklemeyi severler. Fakat bir Kova burcu aşkından eminse de kolay kolay vazgeçemez.

Akrep burcu: Akrep burcu içindeki aşkı hem tutkulu hem gizemli hâle getirir. Herkese kapı açmazlar ama açtılar mı terk etmesi de zor olur. Bir akrebin aşka inancı tamdır.

Koç burcu: Kıskanç olan Koç burcu sevdiğini kimseyle paylaşmak istemez. Bir anda aşkından kör de olabilir bir anda sizi terk de edebilir. Tutkuludurlar ama hisleri saman alevi gibidir.

Hafızası iyi olan 3 burç! Zehir gibiler aman yanlış yapmayın