İlişkilerde 3 zehirli erkek türü! Asla zaman kaybetmeyin, pişmanlık olur

Ömür boyu bir ilişki için her insanda kriterlerin olması gerekiyor. Peki, kadınlar erkeklerde hangi kriterlere dikkat ediyor? Siz kriterlerinizi düşünürken biz sizlere kadınların en sevmediği 3 erkek türünü yazdık. İşte ömür boyu ilişkide olmaması gereken erkek özellikleri...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Kadınlar bir ilişkiye başladığı andan itibaren o kişiyle ilgili her şeyi düşünmeye başlar ve partneriyle ilgili bir karara varır. Fakat genel olarak kadınların yürütemediği ilişkilerde erkek özellikleri aynıdır. İlişkilerde 3 zehirli erkek türünü yazdık. İşte kadınların sevmediği erkek grupları...

1. Olgunlaşmamış erkekler

Olgunlaşmamış erkekler eğlencelidir, yakışıklıdır ve genelde heyecanlıdır. Onlar anı yaşamayı sevdiklerinden baskıya gelemezler. Geleceğe dair plan onları sıkar. Bu tür adamlar evlilikten uzak durur. Her zaman bahaneleri vardır ve genelde çok yakın ama bir o kadar da uzak görünürler.

2. İşkolikler

Herkes partnerinin çalışkan olmasını ve para kazanmasını ister. Fakat bazıları kariyere, işe, zekaya ve paraya o kadar odaklıdır ki ilişki daima 2.planda olur. Bir adamın böyle olduğunu, eğer sürekli meşgulse anlayabilirsiniz... Arada bir, sizi gerçek bir randevuya götürebilir, ancak sizi kendinden uzaklaştırmamak için bunu minimum seviyede tutacaktır. Kariyere çok odaklı erkekler sadece boş zamanlarında partnerlerine vakit ayırırlar.

3. Oyuncular

Gerçek kimliğini saklamayan insan sayısı az. Bu konuda bazıları gerçekten uzman. Kadınlara duymak istediklerini söyleme konusunda ustadırlar ve çok kolay yalan söylerler. Geleceğe dair planları olmaz ama yalan söyleme konusunda uzmandırlar. Kaliteli bir erkekle birlikte olmak istiyorsanız, dinlemek anlaşmanın en önemli kısmıdır. Bir erkeğin söylediği şey sana hoş gelmeli, şüphe uyandırmamalı, "Yalan mı söylüyor" diye düşündürtmemeli.