İlişki testi: Seçtiğin renk aşkını açıklıyor

Seçtiğiniz renk aşk ve ilişkiler hakkında beklentinizi söylüyor. Aşk konusunda vazgeçilmeziniz hakkında fikir sahibi olmak istiyorsanız bu ilişki testini çözün. Seçtiğiniz renk size aşkınızı açıklayacak…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

İnsanın aşkla ilgili beklentilerini öğrenmesi ya da karşısındakini bu konuda anlaması muazzam bir şey. Peki, seçtiğiniz renk aşkınızı açıklıyor desek inanır mısınız? Kulağa tuhaf gelebilir ama ilişki testleri aşkla ilgili beklentileri ortaya çıkarıyor.

İLİŞKİ TESTİ: BİR RENK SEÇ VE AŞK BEKLENTİNİ ÖĞREN

İnsanın renk seçimleri ruh halini yansıtır. Seçtiğiniz renk aşk hayatında eğlenceli, ilişki beklentileriniz hakkında size açıklayıcı içgörüler sunacak ve kendiniz hakkında bilmediğiniz şeylerin farkına varmanızı sağlayacak.

En sevdiğiniz rengin aşk beklentileriniz hakkında ne ortaya koyduğunu merak ediyor musunuz? Bu ilişki testiyle seçtiğiniz renk aşkınızı açıklayacak.

Kırmızı

Kırmızıyı sevenler genelde tutkulu, enerjik ve canlıdır. Hayat onlar için aksın isterler. Partnerlerinden çok şey beklerler. Sevgilerinde sıcak ve cömerttirler, bu yüzden karşılığında şımartılmayı beklerler. Bu rengi seçenler aşksız kalamaz. Partnerlerinden sürekli aşkı dolduran cömertlikler beklerler.

Turuncu

Turuncuyu seçenlerin aşk hayatı iyimser, spontane ve yaratıcıdır. Onların aşkı bir kalıba sığmaz. Başkalarının yanında olmaktan hoşlanırlar ve her zaman keşfedilecek yeni bir şey olduğuna inanırlar. İlişkilerde oldukça sosyaldirler ve partnerleri onların aktif yaşam tarzlarına ayak uydurabilmelidir. Aşk hayatlarında heyecan, macera ve sürpriz beklerler.

Sarı

Sarıyı tercih edenler mutlu bir aşk beklentisi içindedir. Arkadaş canlısı, neşeli ve başkalarını memnun etmeye heveslidirler. İlişkilerde her şeyden önce dürüstlüğü ve sadakati takdir ederler. Güvenilir ve destekleyici bir partner ararlar.

Yeşil

Yeşili favori renkleri olarak seçen kişiler genellikle doğayla güçlü bir bağa sahiptir. Genellikle barışsever, nazik ve yaşlarının ötesinde bilgedirler. Aşk söz konusu olduğunda, kaliteli iletişime ve duygusal bağlara çok değer verirler. Açık fikirli ve anlayışlı birini ararlar.

Mavi

Maviyi seçenlerin aşkı sakinliktir. Genellikle sağduyulu, memnun ve sabırlıdırlar. Aşk söz konusu olduğunda, duygusal olarak olgun ve duygularını anlayan bir partner ararlar. Karşılıklı güvene dayalı dürüst bir ilişki isterler.

Mor

Moru tercih edenler genellikle yaratıcı ve bağımsız düşünürlerdir. Aşk beklentileri açısından, kendilerine meydan okuyan yeni fikirler ve bakış açıları sunabilen yaratıcı bir ruha sahip birini takdir ederler. Yaşam ve karmaşıklıkları hakkında derin bir anlayışa sahip insanlara ilgi duyma eğilimindedirler.

Pembe

Pembeyi en sevdiği renk olarak seçen kişiler sevgi dolu ve tatlı olma eğilimindedir. Genellikle partnerlerine adanmış ve yaptıkları her şeyde onları ilk sıraya koyan kişilerdir. Onlar kendileri için aynısını yapacak ve kendilerini değerli hissettirecek birini ararlar. İlişkilere koydukları tüm sevgi ve çabayı takdir eden ve onlar için fazladan yol kat etmeye istekli birini isterler.

Kahverengi

En sevdikleri renk kahverengi olan kişiler genellikle ilişkilerinde derin bir güvenliğe ihtiyaç duyarlar. Birlikte bir hayat kurmaları için kendilerine istikrarlı, güvenilir bir temel sağlayacak birini ararlar. Güvenilir ve sadıktırlar ve bir partnerin de aynı olmasını beklerler. İlişkileri ciddiye alırlar ve kendilerine bağlılık gösterecek birini isterler.

Beyaz

En sevdiği renk beyaz olan kişiler, aşk söz konusu olduğunda açık fikirli ve kabul edici olma eğilimindedir. Hayatlarına yeni bakış açıları getirebilecek ve onları yeni yollarla zorlayabilecek birini ararlar. Birlikte dünyayı keşfedebilecekleri, birbirleriyle yeni deneyimler paylaşabilecekleri birini isterler. Kendi ilgi alanlarından farklı ilgi alanlarına sahip ancak yine de aynı değerleri paylaşan biriyle birlikte olmaktan hoşlanırlar.

Siyah

En sevdiği renk siyah olan kişiler genellikle ilişkilerinde yoğun bir bağ kurmak isterler. Her şeyi açıklamak için kelimelere ihtiyaç duymadan onları derin bir düzeyde anlayabilen birini ararlar. Hayatın iniş çıkışlarında onları destekleyebilecek ve zamanlar zorlaştığında bile onlardan vazgeçmeyecek birini isterler. Sadık, tutkulu ve bazen ihtiyacınız olan tek şeyin birlikte vakit geçirmek olduğunu anlayan bir partner isterler.